üzenetek

hozzászólások


hemaka
(PH! nagyúr)

az említett negyedévben kb. 583 hamis fiókot töröltek, nagy részüket a regisztráció után pár perccel

Micsoda szam... :DDD


tomazin
(PH! kedvence)
Blog

ezt akartam én is írni, hogy k vagy m lemaradt, de mobilról nem lehet 1.hszt írni...


dajkopali
(HÁZIGAZDA)
Blog

persze, a millió lemaradt
:R


-=MrLF=-
(senior tag)
Blog

"96 százalékát szintén proaktív módon fedezték fel – úgy becsülik, hogy tízezer tartalomból 7-9 lehet ilyen" vagy 10 ből, vagy 7-9 ezer, de sehogy sem jön ki a 96% ;] ahhoz 10 ből, 9-10 kéne....


hemaka
(PH! nagyúr)

Na ugy mar mas a leanyzo fekvese. :DDD


tope
(PH! addikt)

A 10.000 tartalom közül 7-9 ilyen tartalmú és annak a 96%-át találják meg...


Hunpriest
(fanatikus tag)

Na akkor már csak az álhíreket és a rengeteg kamu információt kellene eltüntetni.


#74018560
(őstag)

Ugyanígy kéne törölni a pózereket és az ostoba kommenteket. Bannolni azokat, akik nem képesek 24 óra alatt válaszolni egy levélre. Végén még elgondolkoznék egy újraregelésen :DDD (not a chance)


tomtyi
(PH! kedvence)

B.szottul felesleges egy ilyen jelentés, mikor napi tapasztalat, hogy ideológiailag erősen részrehajló Cukorhegyi elvtárs.


#74018560
(őstag)

Bővebben? :U


YASKATIR
(senior tag)
Blog

"az alelnök szerint jelenleg a fiókok 3-4 százaléka lehet hamis"

Ez netto baromsag. Jelenleg ott tartunk, hogy 10 kommentbol 6 kamuprofiltol szarmazik, teljesen mindegy, hogy milyen csoportban / oldalon van az a komment.

Azt nem ertem, hogy miert nincs aktiv telefonszamhoz kotve a facebook regisztracio? Egybol csokenne a kamuprofilok szama es igy a spamek es a gyuloletbeszed mennyisege is. Mondjuk ha rajtam mulna, akkor personal ID es valodi nev nelkul nem engednek regisztralni.

(#10) REIT: Szivere vette a srac, hogy nem utalhat nyilvanosan random embereket buntetlenul, a vallasuk vagy a szarmazasuk miatt

[ Szerkesztve ]


Depression
(PH! kedvence)
Blog

Persze, azok sokkal többet is érnek a piacon...
Ismeretségi körömben is rengeteg kamu profil van, sőt nekem is van depressziós macska profilom évek óta.


dajkopali
(HÁZIGAZDA)
Blog

persze - de a jelentés azért leginkább azokra a kamu profilokra koncentrál érthető módon, melyek aktívak, pl. sokat posztolnak, spameket terjesztenek stb.


Runo
(PH! kedvence)

Regisztráltam, pár perc után kaptam az értesítést, hogy törölték a fiókot, mert kamu regisztrációt hoztam létre... :U
Aztán másnap regisztráltam másik e-mail címmel, tettem gyorsan fel képet, kitöltöttem amit illik, ezt 10 perc múlva törölték... :(((
Mivel nagyon fel akartam menni arra a szarra, ezért megpróbáltam még egy másik e-mail címmel regisztrálni, ez még meg van.

Szóval a kamu regeknek ez alapján a fele sem igazi kamu reg...


zseko
(PH! kedvence)
Blog

Hát én meg mondjuk épp a telefonszámom, de még inkább a telefonban tárolt többi telefonszám lementése miatt próbálom feljelenteni őket... (és nem a (bár kevésbé állja meg a mondat a helyét) telszámok pofátlan ellopása miatt (amiről - emlékem szerint - említést sem tesz az app-ban, csak a weben (amit eleve abszurdnak érzek kicsit), hanem hogy a nagy szenátusi vagy akármilyen s.ggnyalás közben ezt szépen elsunnyogja, és nem hogy lehetőséget nem nyújt a törlésükre, hanem még csak meg sem tudod, hogy tőled megszerezték, mert nincs rá mód, hogy tudj róla. Az archívumon kívül, én is abból tudtam meg mikor lekértem, hogy a telefonban lévő telefonszámokat is letárolta ~2009 környékén, mikor egyszer én hibámból véletlenül jogot kapott a telefonkönyv elérésére.


haxiboy
(PH! kedvence)
Blog

Az appban is világosan le van írva, rá is kérdez hogy szeretnéd-e használni, már a legelső verziójánál is rákérdezett, sőt bármikor ki/be kapcsolható.


zseko
(PH! kedvence)
Blog

Most ezért nem fogom feltenni, hogy megnézzem, de mint írtam, nem is ez a fő probléma.

üzenetek