üzenetek

hozzászólások


haxiboy
(PH! kedvence)
Blog

Jah, a Dízelbotránynál is olyan jól intézkedtek hogy itt az EU-ban egy szoftverfrissítéssel "megoldják" a problémát, ami jobb esetben teljesítmény csökkenéshez, rosszabb esetben különböző alkatrészek (Turbo, Katalizátor stb.) gyorsabb elhasználódásához vezet, addig pl. USA-ban visszavásárolják az autókat, fizetnek a károsultaknak stb.stb....


Aweriot
(PH! kedvence)
Blog

Csak ugye az amik leszarják, ha tönkremegy a VW, Merkel asszony pedig nem.


Zeki
(PH! nagyúr)

Ott a pont! :(


bambano
(Jómunkásember)
Blog

sírok.


haxiboy
(PH! kedvence)
Blog

Szóval nézzem el nekik hogy ha vettem tőlük egy zsír új autót a megadott paraméterekkel, majd kiderült a csalás és hirtelen a felére csökkent az akkori (már nyilván használt) autóm értéke, és a megoldásból amit kínálnak több hátrányom származik mint előnyöm? Gyakorlatilag a dízelbotránnyal még jól is járhattak, mert pár év és el lesz felejtve nekik, kifizettek "pár" autót amcsiban amit természetesen újra eladnak majd. De a szoftverfrissítések miatt meg az emberek majd tömegével veszik az alkatrészeket főleg a még garanciális autókhoz amin röhögve megszedik magukat a márkaszervizek ?

Kösz nem. Többen is mondták a családban hogy érintettek és hogy ez volt az utolsó VW amit vettek. Felőlem ott rohad meg az ilyen cég ahol van. Ez nem egy olyan hogy jaj bocs hibáztunk elnézést dolog, éveken keresztül csaltak a teszteken. Ráadásul aki dízelt vett, és esetleg különböző támogatásokat is kapott, illetve jobb fogyasztással, olcsóbb üzemanyaggal reklámozta néhol még az állam is hogy vegyél Dízelt a Benzin helyett, most meg sorra tiltják ki őket egyes városokból....na meg az üzemanyag is több helyen drágább már...

Szóval politikát félre téve Merkel asszony ismét bekaphatja.


Aweriot
(PH! kedvence)
Blog

Persze, hogy bakaphatja, de amíg Németország a legerősebb kutya Európában, addig ő fog párosodni. Egyébként teljesen igazad van.


Hieronymus
(senior tag)
Blog

Nagyjából kettő hete pert nyertek Németországban a VW ellen. Ma még beláthatatlanok a döntés következményei.


nbg
(őstag)

Linkeld kerlek, hogy mire gondolsz pontosan.


Kékes525
(PH! félisten)

Én optimista vagyok, a technológia nagyon fiatal, ezek a gyerekbetegségei. Idővel kinövi. Minden nagy változásnál ez volt a történelem során, a kezdetek mindig problémásak voltak.


Shreky
(kvázi-tag)

Gondolhattak volna a szoftverjogi kérdésekre is, rendesen lenne mit ráncba szedni fogyasztóvédelmi szempontból. :U


balaaazs
(senior tag)

Zuki ugyis azt mondta valamelyik meghallgatáson, hogy szimpi neki az EU-s szabályozás. Nesze.


bambano
(Jómunkásember)
Blog

ha én lennék ő, nekem is szimpi lenne az az új szabályozás, ami a régivel ellentétben legálissá teszi a spammelést...


nbg
(őstag)

Köszönöm!

üzenetek