Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


orion1025
(őstag)
Blog

Én tök jól el vagyok egy régi E61-el, bosszantó is, amikor az okost kell használni mellette a munkám miatt, hogy fröcsög az egész telefon a szennytől.


UnA
(Korrektor)
Blog

"Olyan jó lenne egy TISZTA Internet."

Lehetne, csak már nehéz visszalépni egy fizetős verzióra, mert a népek hozzászoktak az ingyenes megoldásokhoz. Mert azért a szervert is kell valamiből üzemeltetni, még IRC esetén is.


Fall-N
(őstag)

Nem kell FB profil és elég sok reklámos, ingyenes alkalmazás elküldi a használati szokásokat és adatokat az FB felé. Volt is nemrég ebből botrány. Nem véletlenül van az, hogyha valamit keres az ember, akkor utána FB-n fel is bukkan a reklám a témáról.


hcl
(PH! félisten)
Blog

Van is. A fb. konkrétan csinál olyat, hogy fizet azért, ha figyelhet, és profilozhat.
És amíg tömegek jelentkeznek erre, addig miről beszélünk...


UnA
(Korrektor)
Blog

Ez eléggé ellentmondásos lett: nincs Facebook profilod, és közben a böngészős előzmények felbukkannak a Facebook profilodban? ;)


Fall-N
(őstag)

Nem írtam, hogy nincs FB profilom. Van, de nem használom közel sem annyit, mint egy átlag felhasználó.

Én azt írtam, hogyha valakinek nincs is profilja, attól még annyi adatot össze tud lopni, hogy legyen az illetőről adatprofil.


cuebler
(senior tag)

nem muszáj használni egyiket sem, ez már gyakorlatilag közhely. csak míg a google-t kvázi munkához is használhatom, számomra a facsének semmi értelme. számtalan más lehetőség van már rá, hogy megkeressem és kapcsolatot tartsak azokkal, akikre TÉNYLEG kíváncsi vagyok. nem a huszadik szomszéd és nem a két utcával arrébb lakó fehérmájú menyecske "ismeretségére" gondolok. az pedig, hogy számtalan zavaró jelölgetés és rám írogatás mellett még az adataimat is használják... :DD


joghurt
(PH! addikt)
Blog

Minapi hír, hogy német kezdeményezésre, de már EU-s szinten megy a kvázi antitröszt eljárás az FB ellen, az FB-Insta-WhatsApp adatáramlások kapcsán.

És hogy ezen a területen kb. 95%-os piaci erőfölénnyel rendelkeznek, tehát nincs valódi lehetőséged a választásra, vagy az egyezkedésre. Vagy elfogadod, hogy eladják az anyádat is, vagy teljesen kénytelen vagy kimaradni a még akár hasznos funkciókból is. Nincs köztes megoldás, nincs fizetős változat (nem kérek reklámot, és ne adják el az adataim, cserébe fizetek).


#96851200
(tag)
Blog

Nem kell használni!

üzenetek