Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Polarstar
(PH! nagyúr)

A Blinkee már ittvan. Mire elkezdik a tesztüzemet - már szinte mindenhová betolják a cuccaikat a sokkal tőkeerősebb üzemeltetők.

Minden tiszteletem a gyártó-tervezőnek, de kételkedem a piaci sikerben. 6000 ejróért? Ne mááár.
Manapság, mikor lehet bérelni és valódi értelemben az orrod előtt van a bérelhető dolog - venni értelmetlen.
Fura, de a Volvo is erre indult el. Az embereknek továbbra sem a kocsit tulajdonlása, hanem a helyváltoztatás kell...
6000 euró meg azért akárhogyis nézzük: pénz.


Somatom
(PH! kedvence)
Blog

Biztos, hogy nem Sapi fantáziáján hasalt el a dolog. Ő már többször bebizonyította, hogy neki teljesen elmentek otthonról. :) Anno a Time Machine első lett a motorépítő EB -n, majd ötödik a VB -n.

[ Szerkesztve ]


vadkörte
(PH! addikt)
Blog

A koncepció alapvetően támagatandó és erősen szimpatikus. Úgy is mondhatnám, hogy tetszik és szívesen át is ülnék egy elektromos robogóra a kocsiról, még askkor is, ha csak otthon tudnám tölteni.

A "motor" olyan amilyen. Dizájn termék és ez olyan szerintem, mint az ízlés. Nem vitatkozunk róla, mer ami nekem tetszik, attól más viszolyoghat. (amúgy szerintem is érdekesen néz ki...)

A koncepciójuk sírját itt ássák meg:
"Az árat így nagyjából 5000-6000 euró környékére lőttük be jelenleg. Tehát egyáltalán nem egy tömegtermékről van szó, és ez a külsején is meglátszik."
Ha tervbe vennék egy vállalhatóbb külsejű, de egyszerűbb és (jelensősen)olcsóbb - akár kissebb hatótávolságú, mondjuk 30-60Km - modell futtatását is, valószínűleg kelendőbb lenne.


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

[link]

Ezen a szinten kell tudni versenyezni árban, de szerintem még ez is drága, figyelembe véve, hogy nem özönlötte el az utakat.


BlackPriest
(őstag)
Blog

az ötlet tök jó, a robogó ízlés dolga, a magyar közlekedési szabályok meg a gyilkolásra vannak kitalálva. nyilván a babetta (ha már Linda) nem is tudott 45-nél, de nem is volt hozzá se fék, se futómű. a törvényhozóknak el kéne gondolkodni azon, hogy a technika 40 év alatt fejlődött. inkább kössék oktatáshoz a robogózást is, ne csak egy autós jogsi kelljen hozzá, de lehessen azokkal is haladni értelmes tempóban


Polarstar
(PH! nagyúr)

Ezt még nem is láttam! Sajnos ezerszer jobban néz ki, mint a Linda.

És iszonyat sok van már most is. Hollandok is csináltak egy nagyon durvát. A Johammer csiga formája nagyon vicces. :D Mondjuk ott van még pár érdekes mashina.


arty
(PH! addikt)
Blog

szerintem is kellene robogóra vizsga! én sok-sok év autózás után idén ültem életemben először át robogóra, volt meglepetés (és esés is)... a 60km/h viszont már ok/elég, 45-el halott lennék.


hemaka
(PH! nagyúr)

Igazabol azt nem ertem, hogy tegyuk fel a no most varja hogy feltoltodjon a robogoja es gondolta addig zenelget egyet?
Ugy indult el, hogy le volt merulve? Vagy ha mesz valahova, akkor ameddig elintezed a dolgaid, toltodik a robi, az ok.
Azt mar meg sem merem kerdezni, hogyan es mivel vitte oda a hangfalat es a gitart, a hatara volt kotve? :DDD


bozont
(PH! kedvence)
Blog

Ez a koncepció az árammegosztásról nem rossz, nekem még a motor formája is bejön. Viszont valahogy mégsem áll össze a dolog. Először azt írja hogy erre a megosztós szolgáltatásra épülne az egész. Utána meg hogy a motor nem tömeg, hanem rétegtermék és bemondanak egy olyan árat ami még külföldi mércével is sok.
Egy szolgáltatásnak az a lényege, hogy minél többen igénybe vegyék, így lesz belőle pénz. Nekem ez valahogy nem fér össze a rétegtermékkel.


Busterftw
(senior tag)

Engem inkabb az foglakoztat, hogy a gitart es gitar erositot hova pokozta fel a csaj amikor elindult.


jeni
(PH! félisten)

ez ezerszer szebb és motor formája van de egyéb szállításra viszont alkalmatlan


klaczi
(senior tag)

Akár innen is elindulhattak volna. Az eredmény kellemesebb lehetett volna.
Ez tényleg magyar robogó........... volt.
Az "dizájner" aki képes ilyen ocsmány holmit előállítani..........

[ Szerkesztve ]


Juhaszatti
(senior tag)

A céljuk hogy élhetőbbé tegyék a városokat, és sok embert ültessenek át autókból erre....presztízsrobogó, nem tömegtermék, 5-6000 euró. Érzek némi ellentmondást.


MaCS_70
(PH! nagyúr)

Pontosan így vagyok ezzel én is, kiegészítve azzal, hogy egy olyan járműnek erősen kétséges szerintem a presztízsértéke, ami de facto a leglassabbak közé tartozik az utcán.

A 45 km/h egy ismert elméleti érték, tulajdonképpen magasabb is, mint a megengedett legnagyobb sebesség, de a legolcsóbb 50-es robogók többsége is tudja az 50-55-öt. De sebaj, majd lehet hekkelni...

A másik problémám a dizájn. Az, hogy szerintem nem csak bántóan ronda, hanem kifejezetten igénytelen formaterv, csak egy dolog. Az viszont már egy másik, hogy csomagtartót sem látok rajta, ami enyhén szólva megkérdőjelezi a használhatóságát.

Az árammegosztás pedig nem lenne rossz ötlet, ha a magyar szabályozás nem tenné gyakorlatilag kivitelezhetetlenné. Állami monopóliumról van szó.

MaCS


TheLázs
(újonc)
Blog

Ilyen létezik (B125).


lugoka
(újonc)

Ez nagyon vicces :DDD 5 - 6000 euro? Megveszem, lemerül és várok a város egyik felén míg feltölt? Vagy átülök a lemerült kölcsönzöttről a feltöltött kölcsönzöttre, amit meg se kellett vennem? Gyorstöltés nélkül mennyi idő alatt töltődik értelmes szintre 10 óra? Arról már nem is beszélve, hogy a gyorstöltést mennyire szeretik az akksik :D Majd Svájcba megveszik, meg pár trendi fiú, lányka nálunk is.
Nehogy egy olcsón, tömegesen használható valamit fejlesszünk. Így majd lehet picsogni ha megbukik :C


Kopi31415
(PH! félisten)
Blog

Csomagot az ülés alá tehetsz rajta.


Tikakukac
(Jómunkásember)

10 óra alatt autókat töltesz fel :B


BlackPriest
(őstag)
Blog

ja, de ettől nem mehetsz gyorsabban egy 50-essel :U


MaCS_70
(PH! nagyúr)

Hát, a képeken nem látok csomagtartók az ülés alatt.

MaCS

üzenetek