Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

Mennyire orulok, h a csodas updateik mar evek ota ki vannak nalam kapcsolva, erdekes azota stabil a gep


Armagedown
(őstag)
Blog

Valószínüleg a botnetek is így alakultak ki, nekik sem voltak fontosak a biztonsági frissítések, amik csak lassítják a gépet :)


Chaser
(Jómunkásember)
Blog

Pont ugy nincsenek ahogy win frissites sem:)


Taranti
(senior tag)
Blog

Ez nagyon komoly lehetőség lesz a Linuxnak, ha tudnak vele élni.
Nem olyan rossz a Win10, én is használom. De az MS az Update hülyeségeivel rendszeresen be tud kavarni, nem pusztán a felhasználóknak, hanem a fejlesztőknek is, ami azért már egy fokkal nagyobb "bűn".


Armagedown
(őstag)
Blog

Nem konkrétan a te gépedre gondoltam, hanem az átlag userek gépeire.
#4 Nem tartom valószínűnek, hogy ettől népszerűbbé válna a Linux, az XP támogatásának lejártártával vagy a Windows 10 megjelenése után sem lett népszerűbb.
Nem lehet váltani, mert működik a vendor lock-in

[ Szerkesztve ]


KAMELOT
(PH! félisten)

Akkor egyszerű. Át kell állni WIN 10-re. :)


Cifu
(PH! nagyúr)
Blog

Vagy linuxra. Ha megoldható...


satz18
(őstag)
Blog

Ennyi pénzt a hülyének is megér. Lehet downgradelek is win7-re.


Snowy_owl
(senior tag)
Blog

Ha majd össze tudnak újra hozni egy konzisztens/stabil/nem ingadozó/nem változó rendszert esetleg, addig várhatnak. :)

[ Szerkesztve ]


KAMELOT
(PH! félisten)

Hát szerintem a linux egy nagyon jó alternatíva. Cégem lenne csak olyan lenne a gépeken. Irodai munkára bőven elég.

(#9) Snowy_owl: Nekem win10 van régóta és semmi gond nem volt vele idáig.


bambano
(Jómunkásember)
Blog

én azt látom problémának, hogy nem ugyanarra a termékre kellene upgradelni. tehát nem csereszabatos, hogy w7-ről w10-re upgradelsz. a w7 egy desktop oprendszer volt, a w10 meg egy cloud kliens.

most annak véleményezését kihagytam, hogy egy huszonpárezerért vett oprendszerre 50+100+200 dodót kifizetni az mekkora biznisz...


Snowy_owl
(senior tag)
Blog

Jó neked, sokan vannak ezzel így, és sokan meg úgy hogy volt/van vele baja, de erről nem érdemes vitázni. Mikor sikerült a saját bőrömön is tapasztalni akkor már nem igen tudja nekem megmagyarázni senki sem hogy dede márpedig nincs vele semmi gond, max. én(felhasználó) voltam/vagyok a hülye. Másik ezen kívüleső probléma a folyamatos "fejlesztgetés"=változtatgatás, továbbá s rendszerszintű konzisztencia hiánya. Még egy olyan hitvány keresőt mint a win10 keresve se talál az ember.


Taranti
(senior tag)
Blog

Akkoriban még kicsit más volt a Linux kinézete és használhatósága az átlagember számára. Én sem írtam volna le azt, amit most. :)


bolvar
(senior tag)

Sajnos utópisztikus gondolat, olyan mennyiségű szoftver nincs linuxra hogy ajjaj :D
A régebbi mindenféle technikusok által használt program végett van 1-2 gépen 7 nálunk is mert meg se nyikkannak újabb rendszeren és nincs hozzá frissítés már ezer éve de régi gépeket csak azon tudnak programozni :D.Ördögi kör :D De a 10 is tud az emberbe rúgni 1 frissítés és puff nem megy egy konferencia eszköznek a szoftvere edd meg a kefét és jöjj rá miért :D. Szotfver frissítés pedig nem 2 nap ezeknél :D
Szóval jó gondolat de a cégek 90% nem kivitelezhető :D


KAMELOT
(PH! félisten)

Én csak ilyen kisebb irodai munkákra gondoltam. Vagy inkább akkor már OSX? :) Csak az meg drága ugye?!


Duck663
(fanatikus tag)

"Persze tulajdonképpen itt az is a cél, hogy Windows 10-re való átállás lényegesen jobb üzlet legyen." Először is a Win10-nek egy lényegesen jobb OS-nek kéne lennie, aztán beszélgethetünk arról, hogy jobb üzlet. Addig komolytalan. Megint felhozom, persze le leszek szólva, de január hónapban megint csak növekedett a win7 felhasználók %-os aránya. :D Érdekesség, hogy a kimutatás szerint a win10-é is. :Y (Linux/OSX kárára következett be.)


Apollyon
(Korrektor)

Ebben nem lehetsz 100%-ig biztos ha nem kapta meg a windózod a security patch-eket sem.


Snowy_owl
(senior tag)
Blog

És ha megkapta akkor biztos lehetsz benne?

[ Szerkesztve ]


PuMbA
(PH! félisten)

Akkor rosszak a hardvereidhez készült illesztőprogramok és / vagy az általad használt programok, amik belekutyulhattak a Windowsba. Érdemes a jövőben, ha majd cserélsz hardvert normálisan támogatott eszközökre cserélni. Nekem minden gépen állandóan be vannak / voltak kapcsolva a frissítések (Win7, Win8, Win8.1 és most Windows 10) és mindig betonstabil volt a gépem :)

[ Szerkesztve ]


sheratan
(Jómunkásember)
Blog

Mintha a Linux frissítésekkel soha semmi gond nem lett volna :N Szeretem használni, de azért nem egyszer fordult elő, hogy egy frissítés után valami éppen nem működött. Mondjuk a hálózat. Persze nem megoldhatatlan, de aki nem ért nagyon hozzá, annak ez is világvége élmény.

üzenetek