Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


ONEFREE
(fanatikus tag)

Elég sokat játszom és eddig kellemesen előre mutatónak tartottam a Windows 10 et. Ma kezdtem gondolkodni, hogy veszek az ebay en egy win 7 kulcsot. Soha nem használom a dx 12. Ha be kapcsolom tele micro lag okkal a játék. "1080ti" Szóval lehet Win 7 és frissítés kölőve. 🙂


AxBattler
(PH! félisten)

+ (#18) Abu85
Najóvan, akkó' várom! ;]


BIZ0906
(fanatikus tag)

Egyetértek!


ted_tris
(kvázi-tag)

Ki nem sza@rja le, ugy oszinten?


btprg
(tag)
Blog

Ha olyan játszós gépem lenne, amin fontos a teljesítmény, akkor nem is engedném telepíteni ezeket a szarokat... Kit érdekel, hogy ha 0,000001% eséllyel pont az én gépemet találnák meg a dinamikus szolgáltatói IP, router meg tűzfal mögött, akkor szintén 0,00001% eséllyel esetleg kilophatnak valamit, ami nagy valószínűséggel csak memóriaszemét lesz? Kicsit túl van hisztizve ez az egész "sérülékenység" téma szerintem. (Miközben meg mindenki tolja fel önként minden személyes adatát, kódjait felhőkbe, faszbukra stb.)


gordonfreemN
(PH! addikt)

"Az egyik érintett program a Destiny 2, ami eléggé népszerű ahhoz, hogy a redmondi óriáscég ne vegye félvártól a problémát, " ejj ejj mi ez má?


Alchemist
(PH! addikt)

+1


Ed_007
(fanatikus tag)

+1


bacus
(senior tag)

Most, amikor már majdnem meggyőztem magam, hogy az első fizikai gépre is feltegyem a win10-t, jön megint egy ilyen hír.. hát akkor marad a win7, nekem dolgozni kell a gép, nem állandóan azt sasolni mi nem megy éppen, milyen frissítés miatt...

Nincs mire váltani :(


ledgeri
(PH! kedvence)

Egyik ismerősömnek random bekapcsolta a blue-red 3d-t az OS... Széép!


IntelliSense
(fanatikus tag)


csiby222
(tag)

Ha zavar a frissítés kapcsold ki. Millió egy videó van róla hogyan is tudod megtenni.


R.Woodoo
(kvázi-tag)

Nálam is a melos gepre ment vissza a win7, tenyleg nincs mas alternativa ha grafikai programokat hasznalsz es kot az adobe is.


Vesa
(PH! addikt)

W10... ennyi! :W

R.Woodoo
Pontosan! Én is grafikázom, és munkára kizárólag w7!

[ Szerkesztve ]


5150
(fanatikus tag)

Erről bővebben please. Mely dllekről van szó?


KAMI911
(fanatikus tag)

Linux alapú rendszerek, esetleg Linux Mint?


adise
(őstag)

grafikai munka és nincs alternatíva? mesélj még... :U


30z.Samu
(PH! nagyúr)
Blog

A Windows 10 egy hulladék, minden egyes frissítésnél azt kell nézni hogy éppen mi lett használhatatlan. Egy problémát megjavítanak, jön helyette kettő. Volt, hogy egy bizonyos játék nem akart elindulni, volt hogy a Steam-et kellett újratenni, mert egyszerűen nem akart elindulni. Arra is volt már példa, hogy driver(eke)t kellett újratenni, mert úgy vette a rendszer az update után hogy nincs feltéve. Ezért is játszom inkább konzolon, mert már nincs sok kedvem ezzel szórakozni.

[ Szerkesztve ]


Syl
(PH! nagyúr)

> nincs mas alternativa ha grafikai programokat hasznalsz es kot az adobe is.

Igeen? :F

[ Szerkesztve ]


Jesus_Shaves
(kvázi-tag)

"...nem állandóan azt sasolni mi nem megy éppen, milyen frissítés miatt..." na igen, erre acélra ott a Linux ;]
Viccet félretéve, mikor ilyen híreket olvasok, akkor hihetetlen megnyugvással tölt el a tudat, hogy végleg és minden téren otthagytam bő fél éve ezt a retek MS ökoszisztémát. Pedig imádom a Windows operációs rendszert, de ez a "windows as a service" egyszerűen borzalom. Láthatóan sikerült átemelni a Linuxos világból a fix release és a rolling release összes negatívumát, és kizárólag csak azokat.

[ Szerkesztve ]

üzenetek