Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


sefan67
(fanatikus tag)

Ennyi pénzért nem nekem készült, de mutatós.

Egy észrevétel a cikkírónak:
Ha lehet a cikkbe tegyetek be 1-2 olyan képet is amikor férfi kézen van az eszköz.
Gondolom az olvasók 80%-a férfi mint a legtöbb tech site esetében, így könnyebb lenne a viszonyítás hogy valójában mekkora is az eszköz. ... csak egy javaslat :)


xlife11
(senior tag)
Blog

Bizony, ezeken a képeken iszonyat batárnak hat az eszköz :K


apacsay
(kvázi-tag)

Nincs éjszaki mód, villog éjjel a kezeden? Huh , rém idegesítő lehet... Nem lehet a kijelzőt sem manuálisan lekapcsolni?


AliceWake
(HÁZIGAZDA)
Blog

Csak, ha kikapcsolod a gesztusébresztést en bloc :U Megoldható végülis, csak nem valami kényelmes.


helixP
(PH! kedvence)
Blog

Bakker, ez nagy hiányosság, az 1-es itt van a kezemen és elég macerás lenne, ha mindig ki kéne kapcsolnom külön a gesztust.
Ráadásul a "gombfüggőség" sem tetszik. Az 1-est simán el lehet vezetni az oldalsó 1 gomb nélkül is.
Fura, hogy nem látszanak a különböző értesítések tartalmai, mert pl hangouts simán átjön a 1-esre.
Azt jól látom, hogy bár átlóra csökkent a cucc, ezt jelentős szélesítéssel érte el?
Lehet tudni valamit a kijelző üvegről? Gorilla hányas? :)
Összességében, mintha átgondolatlanabb lenne ez a cucc, mint az előd.

Ja és örülök, hogy elhagyták a fémes festést, mert az 3 hónap után úgyis lepattogzott magáról...

[ Szerkesztve ]


Izzé
(őstag)

Nem bántásból írom Alice, de tényleg nagyon hülyén néz a kis csuklódon. :) Bár sajna akkora az eszköz, hogy egy férfi kezén se mutathat sokkal jobban.

[ Szerkesztve ]


bollokcs80
(Korrektor)
Blog

Ilyen funkciókra szerintem a MiBand-nál nincs jobb....a kettes verzión már van kijelző is, és ötödennyiből megvan.

Arról nem is beszélve, hogy női kezeken is szebben mutat. :))


DiamondBack
(senior tag)

Egy aktivitásmérő majdhogynem nagyobb mint egy okosóra?

[ Szerkesztve ]


Bennyboy
(senior tag)

Örülök, h jött róla teszt mert nekem a napokban fog megérkezni. Akit érdekel már 61-től is lehet kapni és 2 éves garival. Ez a 75-ös ár nem tudom honnan jött.

[ Szerkesztve ]


hunluigi
(senior tag)

Hát nem kapott el az érzés, hogy cserélnem kéne az fit egyest... sőt...


moleculez
(PH! addikt)
Blog

Tényleg kellene fotó férfi kézen, mert ez így arra jó, hogy miért NE vegyék ezt nők. Amúgy a teszt korrekt lett, a futás nem a fő profilom, pulzusmérőnek drága, de legalább szép. Szerintem.


james008bond
(PH! addikt)

Ez a cikk sajnos hemzseg a hibáktól. Eddig ezt ezen az oldalon ilyen szinten eddig nem tapasztaltam. Nekem 3 hete meg van, Magyarországon hivatalos forrásból, Samsung oldalon regisztrálva +1 év garival. Tehát már itt sántít a cikk eleje, hogy csak doboz nélküli "prototípus" érhető el tesztelésre. 70000 Ft volt egyébként.
Volt Fit -em is és van Gear S-em is, tehát össze tudom hasonlítani. Fit-et elajándékoztam, Gear S-t csak akkor veszem fel, mikor a Fit 2 töltőn van. Ott is jól mutat és pl asztali órának is kitűnő. Nem tudom olyankor pl milyen aktivitást vagy egyebet kellene mutatnia egyébként...
Éjjel alvás előtt elég csak aktiválni a "ne zavarjanak" funkciót és se üzenenet nem jön át, se kijelző nem kapcsol be. Felébredve és ágyból kikelve pl vizet inni, nem dől be az alvás regisztrálása....viszont pontosan jelzi a Health, hogy ott éber voltam...
SMS, email, FB Messenger értesítés, sőt a tartalom is elolvasható az órán, csak be kell(ene) állítani a Gear alkalmazásban, hogy egyből mutassa az üzenet ( bizalmas ) tartalmát, vagy csak jelezze, hogy érkezett valami....
PIN kérdése: beállítás kérdése ez is. Egyébként csak akkor aktiválódik, ha az óra lekerül a kézről. Ez egyébként teljesen logikus. Pl be van állítva, hogy a csatlakoztatott telót PIN, ujjlenyomat stb nélkül nyissa. Na most ha pl.leveszed az órát pl zuhanyzás közben, lezár automatikusan és hiába kezdi illetéktelen birizgálni. Mikor visszaveszem, beírom a PIN-t és kész. Nem kell edzés közben kódokat írogatni...
Nem esett szó róla, mennyire szép ez a kijelző. Szerintem sokkal szebb, mint az elődnél, mint Gear S-nél...
Sokkal használhatóbb így, hogy szélesebb, alacsonyabb lett...
A menü pörög, villámgyors, szépek az animációk, sokkal több infót közöl, mint elődje, sokkal dinamikusabb. Szebb.
A wifit- én sem értem...minek is bele?
Az automata aktivitásfelismerés is elég jól működik, és nagyon király, bár jelzett már kerékpározást autóvezetés közben...
Edzés közben rezeg, kijelzi illetve bt fejhallgatóban közli, hol tartasz az edzésben...
A 2 nap 1 töltéssel igaz. Folyamatos bt, aktív értesítések és automata pulzus mérés mellett. De ezeket ki lehet kapcsolni, ha nincs rá szükség.
Én egyáltalán nem bántam meg, hogy lecseréltem a Fit-et és meg merem kockáztatni, ha telefonáláshoz nem kell, jobb és használhatóbb és szebb még Gear S-nél is. Szerintem.

[ Szerkesztve ]


milanmylo
(senior tag)

Nem rossz teszt AliceWake, ugyanakkor javaslom, hogy az ilyen fitnesszkütyük tekintetében fektessetek töb hangsúlyt, a valós tesztelésre. Ha már tényleg sportolásról, egészségről szól, akkor legyen a teszt releváns.
Hogyan teljesítenek a beépített fitness app-ek? Pontos menet közben a pulzusmérés egy pulzus övhöz képest?
Hozzá lehet kapcsolni mondjuk egy bluetooth polar övhöz?
Milyen kalóriaadatokat mutat az óra bizonyos aktivitás után?
GPS-szel hány órát lehet használni?

Nagyon sok kütyü hasal el, pontatlan adatok miatt. Próbáltam már fitet, gear S-t, Gear S2-t, van egy Polar RC3 GPS-em, illetve a Garmin kütyüjeit is teszteltem és hatalmas különbségeket tudnak mutatni. Mondhatni éllettanilag megmagyarázhatatlan adatokat.
Kérlek a jövőben több tartalmat tegyél a tesztbe, mert nagyon sokszor azt éreztem, hogy próbálod kitölteni az oldalakat, de hiányzik a valós gyakorlati tesztelés a háttérből.
(lásd.: hordozhatóság férfi csuklón)
Illetve elég sok szóismétlés is felmerült.

Ettől függetlenül csak így tovább, gyakorlat teszi a mestert! :K

[ Szerkesztve ]


Crytek
(PH! nagyúr)
Blog

Neten ezer teszt fellelhető kari vs öves mérésről. Ha csak egyet elolvasol kb mindet elolvastad mivel a kari pontatlan nagyvonalakban hasonlít,de nem az igazi.

Ez a szerkezet azoknak tökéletes akik nem akarják a telefont cipelni miközben futnak/ bármi mást edzenek. De akkor már inkább valami garmin futó óra ami jóval tovább birja szuflával.


DBob
(őstag)
Blog

"Az automata aktivitásfelismerés is elég jól működik, és nagyon király, bár jelzett már kerékpározást autóvezetés közben..."

Ez ha átgondolod, érthető is.
Városban hasonló a sebesség és a dinamika, a kezed mozgása, stb.


Bennyboy
(senior tag)

azért nem hiszem, h 1 árkategória lenne ez és egy garmin, sztem a célközönség sem ugyan az.


james008bond
(PH! addikt)

Igen, tudom, de csak az objektivitás miatt írtam le, mert még erős elfogultsággal illethetnének meg. Nekem szerelem volt első látásra, éreztem ez kell nekem. Pedig a Fit -et a Gear S mellett alig alig használtam, most meg a Fit 2 csak akkor nincs rajtam, mikor töltöm. Még annyit a fentiekhez, 1x már a menüben fagyott az óra, egyébként nagyon flottul működik.


DBob
(őstag)
Blog

Mikor az óra lefagyott, azt hogyan oldottad meg?


james008bond
(PH! addikt)

Bekapcsológomb hosszan nyom, ki/be kapcs.


rep3at
(PH! addikt)
Blog

Bog, egy gyöngyszemet sikerült találnod!


jUUh
(őstag)
Blog

Teljesen jól megvagyok nélküle. Majd pár év múlva :DDD


AliceWake
(HÁZIGAZDA)
Blog

Köszi a kiegészítést :R

Csomagolás: nekünk sajnos zacsiban és kartondobozban érkezett, viszont nem sugalltuk, hogy prototípus lenne :(

Alvás: A screenshoton is látszik, hogy az első három éjjel össze-vissza mért a ketyere, pedig garantálom, hogy a TV Macit követően reggelig a szememet sem nyitottam ki. Csuklóra fordítva a pulzusmérőt már nem volt nagy eltérés az óra statja és a valóság között.

Ne zavarjanak: Eszembe sem jutott volna duplán kiiktatni az értesítéseket, mivel a telefont eleve repülő üzemmódba, vagy ne zavarjanak módba teszem, tehát esélytelen, hogy bármi is érkezzen az órára. Aktivitásra nem számítok éjjel, így semmi szükségét nem láttam a Ne zavarjanak mód ismételt aktiválására, úgyhogy jobb ötlet híján lelőttem a gesztusébresztést. Egyrészt egyébként éljen, megvan a megoldás, másrészt továbbra is logikátlannak tartom, illetve a régit jobban átgondoltnak.

Értesítések: Többször próbáltuk engedélyezni a bizalmas tartalom megjelenítését a telefonon és a Gear alkalmazásban is, eredménytelenül. Ahogy az a képen is látszik, csak a küldő neve jelent meg, akármit állítgattunk.

PIN: Remek megoldás, kár, hogy sehol nem jelzik, hogy ez fog történni, ha bekapcsolom, mert egyébként nem nagyon motivál a dolog ezen információ nélkül.

Az automata mozgásfelismerésnél mindössze jeleztem, hogy bizonyos esetekben kissé túlgondolja a dolgokat a rendszer, érdemes figyelni, ha precíz aktivitás-követést várunk el.

Tényleg szép a kijelző. Ahogy az egész karkötő is, szerintem még csak nem is utaltunk az ellenkezőjére.

Valóban klassz holmi, több szempontból is, mindamellett én maradok a Gear S-emnél :K

[ Szerkesztve ]


peterkeT
(PH! nagyúr)
Blog

A Forerunner 235 akciókban nem sokkal drágább, mint ennek az alapára, de ugyanaz a HR szenzor, valamint GPS is van a Vivosmart HR+-ban, ami viszont konkrétan annyiba kerül, mint ez a kütyü. Az, hogy szebb, vagy nekem a jelen bemutató alapján a Garmin szoftvere, kezelése jobban bejön (Garmint ismerem, Samsungot nem, tehát tényleg csak jelen bemutató alapján), az szubjektív dolog, akkuidőben viszont csúnyán odaver neki. Nyilván folyamatos GPS-ezessel az is hamar meghal, de a sima Vivosmart HR (az még nem Plus verzió volt, tehát GPS nem volt benne) nálam simán elment egy munkahetet, és csak hétvégente töltöttem, pedig edzéseknél aktív volt végig a sportmód, ami folyamatosan figyeli a pulzust, valamint a BT kapcsolat folyamatos volt a telefonnal (telefon elhagyására és újracsatlakozásra figyelmeztetés, valamint értesítések azonnali megjelenítése szintjéig).

Ezzel együtt nem rossz cucc ez sem, megértem, ha valaki ezt választja, tud mindent, ami kell, a külső és a szoftver meg szubjektív, szóval hajrá, akinek tetszik. Az ára meg németeknél 200 EUR, ami kicsit olcsóbb, mint otthon, viszont ennyiért még mindig ott van a Vivosmart HR+, sőt, ha az ember kifog egy akciót, akkor valódi futóórák is, szóval azért van még hová korrigálnia.

p


Viktor0610
(Jómunkásember)
Blog

Én kérek elnézést AliceWake nevében, hogy ennyire vékony. :P
Majd a hollywoodi színészek mintájára meghizlaljuk AliceWake-et, hogy a köv. kütyü jobban mutasson a csuklóján! :P :))

[ Szerkesztve ]


AliceWake
(HÁZIGAZDA)
Blog

Most miért? Szerintem tök jól állt :P Egyáltalán nem volt nagy, vagy hivalkodó, de nyilván egy kivágott képből nem látszanak megfelelően az arányok. Amúgy kifejezetten nőies darab, ha olyan kontextusban van (mármint egy nőn).


peterkeT
(PH! nagyúr)
Blog

Egyébként a kérdés jogos, párom nagyon szerette a Vivosmart-ot (első verzió), ami külsőre szinte csak egy szilikonkarkötőnek látszik, ráadásul több méretben is kapható volt, viszont másfél éven belül kettőnek halt meg a kijelzője nála is, és nálam is. Nekem utána lett a Vivosmart HR, amit most ő használ, mert én vettem közben egy Forerunnert, de az első verzió óta az összes Garmin cucc a 'one size (does not) fits all' elvet követi, és mivel neki is elég kicsi keze van, nehezen barátkozott meg vele, és valószínűleg soha nem is fogja úgy szeretni, mint az első karpánt-okosórát. Alternatíva még a Fitbit Alta, ami kimondottan gyönyörű, viszont sem HR-szenzor, sem GPS, mondjuk minden mást tud ő is, és kimondottan női kézre készült. A dilemmát az okozza, hogy vissza kéne vinni gariztatni a Vivosmartját, de az üzletben csak Garmint forgalmaznak. Most próbálom ráhangolni egy HR+ -ra, de nyilván fel kell majd próbálnia, és majd kiderül, mi lesz ebből.

Szóval én üdvözlöm, hogy női kézen is látjuk a dolgokat, sőt, szerintem ebből nem is ártana rendszert csinálni, csak a férfikéz se maradjon el az esélyegyenlőség jegyében.

p


noPublicFG
(senior tag)

Jó teszt lett. Az óra kifejezetten tetszik, csak hasznát nem venném. :D


JasL
(senior tag)
Blog

A Garmin vívosmart első generációja hulladék volt, nekem is és még egy srácnak meghalt a kijelzője (alul felül pixelsorok eltűntek, igaz?). Le is állították gyorsan a gyártását, ezért jött a vívosmart HR másmilyen kijelzővel. Ha visszaviszed gariztatni a vívosmartot, adnak (ha a hivatalos GARMIN boltban vetted) helyette vívosmart HR-t vadonatújat (én megcsináltam, de sokáig tartott, 1 hónap kb.) Nekem most a barátnőm használja a HR-t, én meg vettem ilyen Gear Fit 2-t, és ég és föld a kettő közötti érzés, sokkal pozitívabb a Samsung javára! Mondom ezt úgy, hogy több, mint 1 évig volt a kezemen a vívo. Akcióban egy vívo HR-t ki lehet fogni 40k-ért, a 75k az nettó hülyeség a Gear Fit 2-re, 62k a t-mobil webshopban házhozszállítással. Ja és dobozt is adnak hozzá, így néz ki:

A SAMSUNG készülék messze dizájnosabb és jobb, mint akármelyik vívosmart, de a GARMIN szoftverét (és itt főleg a webes részre gondolok) lehetetlen überelni.

Arról nem is beszélnék, hogy a gear sokkal de sokkal kényelmesebb viselet, mint a HR, jót tesz neki a szélesség! A gear okosóra meg rohadt kényelmetlen, fekvőtámasznál vagy bármilyen kézfej hátrahajlításnál belevág a kézfejbe. És nehéz is, és csak 1 napot bír, nem is éri meg az árát. Azt visszaküldtem, a gear fit 2 meg marad, és megéri!

[ Szerkesztve ]


Crytek
(PH! nagyúr)
Blog

Én Garmin Vivoactive-ot veszek majd az valamiért jobban tetszik.És csak 70k.

Azt viszont sosem fogom megérteni,hogy ha sport akkor mi a rákért nem támogatják egymás applikációit a dolgok.
Ezer éve adidas mycoachal futok (de sajnos a telefont hurcolni kel) most ha váltok viszlát mycoach és ott lesz a garmin felülete. Okádék így :(

[ Szerkesztve ]


UnA
(Korrektor)
Blog

"ráadásul azon nyomban meg is oszthatjuk a legnépszerűbb közösségi oldalon, hogy biztosan megtörténtté és hatásossá tegyük az erőfeszítéseket."

Ez egy rendkívül hasznos, ego-fejlesztő funkció :)


EczkE
(PH! addikt)
Blog

Ha sokat akarsz setalni pokemon go. Raadasul megsporolsz kb 70k-t. :DDD


Keem1
(PH! addikt)

Jó kis teszt, tetszetős a kütyü.
Viszont vagy a Brigi csuklója nagyon vékony, vagy a kütyü nagy :DDD Bár az előbbi kommentek inkább az elsőt támasztják alá.


moma
(őstag)
Blog

Ezek a csuklóra rakható kütyük tudnak folyamatosan mérni pulzust? (próbáltam megtalálni a cikkben, lehet átfutottam) Azt tudom, hogy a xiaomi mi bandek nem tudják.


peterkeT
(PH! nagyúr)
Blog

Edzés módban igen. Amúgy is rendszeresen rámér, csak ritkábban.

Re #28 JasL: Pontosan az volt a Vivosmarttal, amit írsz te is. Az elsők egész sokáig bírták, épp a gari lejárta előtt cseréltük őket, utána az enyém rá 2 hónapra elkezdte megint, akkor már Vivosmart HR-t kértem helyette. Közben páromé is haldoklik megint, nem aggódom a csere miatt, németeknél nem akadékoskodnak az ilyenért (egy globetrotter nevű sportáruházláncban vettük), csak ahogy írtam, vékony a karja, és nem tudjuk, mi legyen helyette. Most a Vivosmart HR-t használja, de kicsit nagy. Hétvégente futunk, meg néha bicajozunk kint, ahhoz jobb lenne a gps-es HR+, de majd felpróbálja, és meglátjuk.

p

[ Szerkesztve ]


appel
(őstag)
Blog

Egy hete vettem én is egyet. Teljesen jó, egyedül az S health készít ki. Az egy f*s. Egyrészt szereti enni az akkut a sűrű ébresztéseivel, másrészt már 2x is hülyeségeket írt (6 alkalommal futottam). A 6.15 km-es futást 4 szakaszra szedte: 1-1-1-3.15 km-re, és ezekre adott tempó értékeket. Máskor pedig a 6.3 km futást 12.6-ra összegezte a végén, így minden rekord megdőlt, mert az idő az ugye nem dupla. Szerencsére össze lehet kapcsolni pl. Runkeeperrel, és ott érdekes módon mindent jól mutat, tehát csak az S health zavarodott össze.

[ Szerkesztve ]


Fejvadi
(PH! nagyúr)

Ennyit nem adok érte, de szép, tetszik. Köszi a tesztet.


emre33
(PH! kedvence)

Edzés módban ez milyen gyakoriságot jelent?

Pl: futás közben én 5-10 másodperces frissítést várnék el.

Tudja ezt? Kössz.


JasL
(senior tag)
Blog

Adjatok egy esélyt a Samsung Gear Fit 2-nek, aztán meglátod ;) Sokkal kényelmesebb, és a vastagság elnyújtottsága miatt nincs az a "durung" feeling vele, mint a HR-rel. Ja és nekem a HR az kondizás közben, amikor a régi vívo 160-as BPM-et mért, olyankor a HR 90-et :D A Gear Fit 2 sokkal pontosabb, ez jól méri amit érzel, hogy ha ki akar szakadni a tüdőd, valószínűleg nem csak 90 a pulzusod. SOKKAL pontosabb! És a GPS egy vadállat! A vívofit szerintem jóval korábbi technológia, legalább 1 évvel. Valójában az összes GARMIN-ra igaz, hogy mostanában elég pontatlanok (kivéve a Fénix meg Forerunner talán), ez a vívo vonal elment a kacat irányba.

Ha motiváció kell, a SAMSUNG SOKKAL JOBB! Az értesítések, a kimutatások stb, sokkal motiválóbb! Én mindenkinek csak ajánlani tudom. A HR-t meg kerüljétek, vacak! Pont azt nem tudja csak, amit kellene (pulzust mérni pontosan).

És akkor pár válasz: egész nap méri a pulzust igen, pár percenként belemér, és ez alapján rajzol neked egy görbét. Meg manuálisan is kérheted.

Futás közben folyamatosan mér pulzust, ilyenkor egy másmilyen képernyőn követheted az eltelt időt, megtett kilométert, pulzust. Ajánlatos GPS-szel futni, sokkal jobb adatokat gyűjt be vele.

A HR azért kényelmetlen, mert nem elég ívelt a kijelzője. Nekem is kis csuklóm van, és a Fit 2 állati kényelmes, erről sok cikkíró ódát zeng. Próbáljátok ki, ha nem tetszik itthon 14 napig vissza lehet vinni, kint meg gondolom 30.

[ Szerkesztve ]


moma
(őstag)
Blog

Köszi az infot! :R


emre33
(PH! kedvence)

"Futás közben folyamatosan mér pulzust,"

Vagyis akár pár másodpercenként is változik az értéke, ha úgy ver? És nem csak 30-40 másodpercenként frissül?


Hallosz
(fanatikus tag)

Érdeklődve olvastam a tesztet. Az érdekel, mihaszna egy ilyet viselni.
Megtudtam, továbbra sem aggatok magamra efféle kütyüket semmilyen edzéshez. :N


Crytek
(PH! nagyúr)
Blog

Engem pl mocsok mód zavar miközben futok a telefonomat kell cipelnem.Ezt nem kell ez ott lenne a kezemen mint egy óra ami nem zavar cseppet sem.


JasL
(senior tag)
Blog

Igen, így van. Teljesen folyamatos a mérés, másodpercenként mér. Itt lászik is: [link]

[ Szerkesztve ]


JasL
(senior tag)
Blog

Nos, addig túrtam, míg megtaláltam ezeket. Egészen pontosan 10 percenként mér pulzust, ha nem edzel, 1 másodpercenként edzés közben. Rögzített edzésnél a sebesség-idő diagramon kívül még az alábbiak is látszanak:


peterkeT
(PH! nagyúr)
Blog

A vivofit az olcsó cucc, ne hasonlítsuk semmivel, nemrég láttam, már valami 60 eur körül utánad dobják a kettest is belőle. A vivosmart hr összes verziójában ugyanaz a hr szenzor van, mint a forerunnerekben. Elég sokat futok, néha becsúszik egy-egy hülye érték, de trendszerűen nagyjából pontos - persze nem orvosi műszer. A nagyok intervallumozásnál panaszkodnak rá, hogy lassan követk le a hirtelen terhelésváltást, de ez gondolom valami szoftveres óvatoskodás. A gond inkább a külső fény az optikai szenzorn, kinti futásnál érdemes kicsit szorosabbra húzni, hogy ne jusson a szenzor és a bőröd közé napfény.

Egyébként megnézzük ezt a Samut is, bár én nagyon szeretem a Garmin szoftverét, nagyon nem szívesen váltanék.

p


Cuccok
(fanatikus tag)

Én múlt héten vettem, 56.500Ft volt és az imént regisztráltam sikerrel a +1 évért.
Szintén Gear Fit 1 volt előtte és osztom azt a véleményt hogy megérte a csere.
Elsősorban az alkalmazásértesítések miatt volt napi használatban az elődje is, de ott a manuális alvásmérés indítás miatt szinkronban hordtam egy Mi Band 1S-el.
A Fit 2 egész pontosan tudja mindezt automatikusan is, valamint a modernebb kijelző miatt az értesítések is sokkal jobban olvashatóak.
Külön öröm hogy az S health-be bekerült a Xiaomi Mi Scale a támogatott tartozékok közé (ez már lehet hogy régebben de kb 1 éve néztem utoljára) így a Mi Fit appot kukázhatom és végre egy felületen látszik minden, külön manuális rögzítés nélkül.
A fém keret előrelépés a régihez képest, bár ezen az esetleges sérülések nyomait nehezebb lesz eltüntetni.
A Fit 1 króm festését pár hetes korában lecsiszoltam teljesen mert azon felül hogy elkezdett lepattogzani, már gyárilag is elég bazári hatása volt.

Ez melyik óraszámlap az első képeden?


janeszgol
(PH! nagyúr)

Evvel én is így vagyok. Én csak egy butatelót viszek magammal, hogy ha baleset ér, tudjak telefonálni. A sportnál csak én vagyok és a sport.
Ezek a kütyük majd akkor lesznek komolyak, ha teljes egészségállapotot tudnak felmérni. Tehát a betegségeket/állapotokat (megnövekedett vércukorszint vagy szívroham például) már kialakulásuk idején meg tudják állapítani. Érdekes lesz majd, ha lesz ilyen.


xedos
(PH! kedvence)

Pár ilyen lépés számláló, majd pár pulzusmérő kütyüt is használtam. Volt Gear Fit-em és LG Urbane órám, Ms Band-em is. Ez a kütyü ezeket között nagyon jó! Ugyanakkor az alvás mérése a leggagyibb - már akinek ez számít. Volt hogy éjszaka felkeltem, kinyitottam az ablakot - ezt nem vette... szerinte mélyen aludtam :-) Az elalvás-felkelést egyébként egész jól méri. Akksi idő, kikapcsolt Wifi és GPS-el kb 3.5nap. Értesítések jönnek, automata pulzusmérés, alvásfigyelés bekapcsolva. A sima FIT így 4-5napot műkődőtt. Ha edzést indítok séta, futás, bicikli, akkor úgy is bekapcsolja a GPS-et.

Egy valamit nem említett senki: nem egyszerűen, de szerkeszthető a kijelzőn megjelenő tartalom!
SAMSUNG GEAR Designer progival -igaz regisztrálni kell. Még nem mélyedtem nagyon bele, de nekem kellene, hogy kiírja a naptárból a következő programomat. a lépészám stb mellett..


sirarcheer
(fanatikus tag)

Én Gear Fit-ről váltottam vivoactive-ra.
3 hetente kell tölteni ha nincs sport tevékenység (aktív GPS).
Lehet benne úszni amit pontosan mér, platform független (ios, android).
Csak nem igazán elterjedt, mert alig van magyar teszt róla. :(

üzenetek