Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Holdfény_
(lelkes újonc)

Legjobb tudomásom szerint ez csak 10 percen belül lehetséges. Azt követően már csak maguknál törölhetjük. Inkább nevezném visszahívásnak, mint törlésnek.

üzenetek