üzenetek

hozzászólások


UnA
(Korrektor)
Blog

Ez számomra mindig csalóka, amikor a piac változását csak a bevételek alapján próbálják felmérni, mert abban biztos vagyok, hogy nem adtak el több tévét, mint korábban.


Fecogame
(PH! kedvence)
Blog

A GfK legutóbbi tanulmányai szerint közel minden második fogyasztó nyilatkozott úgy, hogy „inkább legyen kevesebb, de magasabb technológiai szintet képviselő készülékem”.

Én is ugyanígy vagyok, de azt nem gondoltam, volna, hogy közel 50%-a az emberknek ugyanígy gondolkodik.


Ghoosty
(őstag)

Szerintem meg egy szar kérdés és egyáltalán nem 1 bites a válasz ezért értékelhetetlen is, hogy ki mit ért alatta.
Én nem akarom elhinni, hogy ha valaki választhat, hogy kap egy iPhone XS 256gb-os verzót, vagy kap egy 100k-s másik telefont, plusz egy 150k-s tévét, plusz egy 150k-s lapotopot, akkor az emberek közel fele azt mondja, hogy neki a magasabb technogógiai szintet képviselő iPhone kell, addig nem néz nagy képernyőn semmit, laptopot, meg le lehet cserélni nyugodtan bármilyen egyéb szórakoztatóelektronikai dologra, de akkor arról is le kell mondani. (Most végiggondolva, nincs is más szórakoztótelektronikai dolog a háztartásukban, ha csak az asztali gépet nem sorolom ide.)
Ha enyhébben értelmezzük, akkor egyáltalán nem meglepő a dolog, mert a legtöbben azért igyekeznek jó ár/érték arányú termékeket venni, amit használni is fognak, nem pedig mindenből egy kicsit, csak hogy legyen.
Szóval, ha megkérdeznének, én is igennel válaszolnék, annak ellenére, hogy még sose volt csúcskatergórás készülékem semmiből, sőt jellemzően az alsó-közép szegmensből választok.


aram01
(PH! nagyúr)
Blog

Pont Bt fulest,meg multiroom rendszert vettem tavaly :D

üzenetek