A mobilszolgáltatók és a fogyasztók megkopasztása

Kiváló exkluzív riportban tudósít a FigyelőNet – igaz, kis késéssel – a második E-Money Symposiumról, pontosabban annak egyik eseményéről, amikor is a mobilszolgáltatók és a mobilparkolásban érdekelt EME Zrt. elnöke visszafogottságukat félretéve, indulatos vitát folytattak a budapesti parkolás ügyében.

A követ Fürst György, az EME Zrt. elnöke dobta a vízbe, amikor előadásában cége mobilparkolási üzletágának kudarcaiért a mobilszolgáltatókat okolta emelt hangon. A jelen lévő érintettek a beszámoló szerint zokon vették a kioktatást, s a kerekasztal-beszélgetés során a békülékenyebb hangra váltó Fürstnek estek. Drozdy Győző, a Pannon vezérigazgató-helyettese a fogyasztók megkopasztásával vádolta az EME-t, és kétségbe vonta üzleti sikerességüket. A mind indulatosabbá váló vitában Fürst azzal vágott vissza, hogy ők az autópálya-matricát például harmadannyiért adják mint a Pannon. Ezek után már a személyeskedés irányába mozdultak el a korábban együttműködésről tárgyaló cégek képviselői, ahol mindkét fél a másikat vádolta a vásárlók „megnyúzásával”: „Most ugye hülyéskedsz, amikor ezt mondod, de jól tudod, hogy azon bukott meg a tárgyalás, hogy megmondtuk, 100 forintnál többet nem lehet lenyúzni az előfizetőről” – idézi a FigyelőNet Drozdy György Fürsthöz intézett szavait…

A Winkler János, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese által „Ez nem stand up comedy, ha hozzá akarsz szólni a témához, menj vissza a helyedre, és onnan szóljál hozzá!” mondattal zárt veszekedés elcsitult, ám megegyezésről a tudósító nem tudott beszámolni.

Azóta történt

Előzmények