Az Apple ajándékokkal ünnepli meg az egymilliárd letöltést az App Store-ban

Az Apple iTunes App Store szimbolikus letöltési számhoz érkezik el hamarosan: az online bolt nemsokára elkönyvelheti, hogy már egymillárd alkalmazást töltöttek le tőlük. Ezt a kerek számot a cég természetesen megünnepli, s díjakat ajánlottak fel, hogy tovább serkentsék az érdeklődést.

Az akció keleti parti idő szerint tegnap délben indult, s mindenki részt vesz benne, aki vásárol, vagy pedig egy speciális űrlap segítségével egyszerűen csak letölt egy ingyenes terméket, elmúlt 13 éves, illetve azokban az országokban lakik, melyeket az Apple a kiírásban megadott (Magyarország természetesen nem szerepel közöttük). A listát akkor zárják le, amikor a számláló eléri az egymilliárdot.

A díjak: egy 17 colos MacBook Pro, egy 32 gigabájtos iPod Touch, valamint egy 10 ezer dollár értékű iTunes utalvány és egy Apple Time Capsule.

App Store

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Megint rekordot döntött az Apple

    Sosem volt még ilyen erős nem év végi negyedéve a vállalatnak, amely tovább dacol a válsággal. Az iPhone és az iPod is jól fogy.

  • Versenyezzenek az internetes boltok!

    Meg kell adni az uniós polgárok számára a lehetőséget, hogy a neten ott vásárolhassanak zenét, játékot, filmet, ahol nekik tetszik, és ahol olcsóbb. Egységes jogkezelést javasol az EB.

  • Jön a Zune HD, a Microsoft válasza az iPod touchra

    A lejátszó multi-touch kijelzővel és wifitámogatással kerül forgalomba. Kérdés, hogy a riválisához hasonlóan játékgépként is használható lesz-e.

  • Steve Jobs hamarosan visszatér

    Az Apple emblematikus vezetője lapértesülések szerint rövidesen újra munkába áll. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs.

Előzmények