Áprilisig ingyenesen oktat az APC

A szünetmentes rendszereket forgalmazó American Power Conversion (APC) elindította Data Center University oktatóintézetét, amely informatikai szakértők, mérnökök, valamint szervertermeket és adatközpontokat építő, illetve üzemeltető szakemberek számára kínál online képzéseket. Március 31-ig a Data Center University összes képzése ingyenes.

Az oktatócentrum jelenleg 14 alapszintű és 6 haladó tanfolyamot nyújt adatközpont-tervezés, -építés és -üzemeltetés témakörökben. Minden tanfolyam gyártóktól független, így az alapító APC termékeit sem népszerűsíti. A képzések a kritikus fontosságú technológiákra koncentrálnak: a csúcsminőségű, skálázható és moduláris adatközpont-infrastruktúrákkal kapcsolatos gyakorlati módszereket ismertetik. A tananyag kialakításában évtizedes, sokrétű tapasztalattal rendelkező professzionális adatközpont-vezetők vettek részt. A tanfolyamok a datacenteruniversity.com címen érhetők el.

2006. április 1-jétől a képzések ára már 79 dollár lesz modulonként. Bár a jelentkezők a legtöbb tanfolyamot kevesebb mint egy óra alatt elvégezhetik, a webalapú oktatás teljes mértékben alkalmazkodik az egyéni tempóhoz. A tanfolyamok elvégzéséről 2006 második negyedévétől tanúsítványt is lehet szerezni. A Data Center University oktatási partnere az IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

Előzmények