Új vezető a Microsoft Magyarország Windows Mobile csapatánál

A cég mai közleménye szerint 2010. május elsejétől Atali Krisztina felügyeli az okostelefonra írt operációs rendszerek területét a Microsoft Magyarországnál. Az új termékspecialista feladata az USA-ban várhatóan karácsony előtt debütáló Windows Phone 7 sikeres hazai bevezetése és a Windows Mobile aktuális verziói népszerűségének növelése lesz.

Az angolul és németül egyaránt beszélő szakember a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Szolnoki Főiskolán végezte tanulmányait, a Microsofthoz a Pannontól érkezik, ahol a roaming és nemzetközi szolgáltatások termékmenedzsereként, valamint a számlázási szolgáltatások területén dolgozott összesen 4 évig. Ezt megelőzően a Tchibónál dolgozott értékesítési pozícióban, illetve a cég hamburgi központjában marketingesként.

Atali Krisztina elsődleges feladata a Windows Phone 7 magyarországi bevezetése, valamint a mobilszolgáltatókkal, készülékgyártókkal és más viszonteladókkal való kapcsolattartás lesz. Ezen túl a Windows Phone 7 arcaként oktatásokat szervez az új termékekről és megoldásokról, valamint marketing- és értékesítési kampányokat dolgoz ki a partnerekkel közösen.

Azóta történt

Előzmények