Bővült a HRP-csoport

Új céggel, a RelNet Kft.-vel bővült a HRP-csoport. Ez a társaság informatikai biztonsági és hálózati technológiák magas hozzáadott értékű disztribúciójára kíván szakosodni, elsősorban a termékek marketingjére, az eladás előtti és utáni terméktámogatására és a termékkiválasztással kapcsolatos műszaki tanácsadásra koncentrál, míg a klasszikus disztribúciós tevékenységet a cégcsoport többi tagja végzi majd a háttérben.

"Azért döntöttünk a RelNet megalakítása mellett a stratégiai tervezés során, mert jól látszott, hogy a piacon egyre nagyobb igény van a hozzáadott értékű disztribúciós tevékenységre a hagyományos dobozmozgatás mellett" – közölte Dávid András, a RelNet Kft. ügyvezető igazgatója, aki korábban a 2F 2000 Kft. kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be.

"A HRP Csoport (BSC Kft. és a HRP Hungary Kft.) árbevétele tavaly meghaladta a 20 milliárd forintot, ezzel az eredménnyel Magyarország egyik piacvezető disztribútora" – jelentette ki Solt Géza, a HRP Csoport fő tulajdonosa és a HRP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Előzmények