Kinevezték a Cisco Magyarország ügyvezetőjét

György László

Március 31-től György László a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója – közölte ma a hálózatieszköz-gyártó hazai leányvállalata. A menedzser 2006 júliusában csatlakozott a vállalathoz az államigazgatási üzletág vezetőjeként, tavaly. szeptemberben pedig – miután a korábbi vezér, Rékasi Tibor a Magyar Telekom vállalati szolgáltatások üzletágához tartozó IQSYS Zrt.-hez igazolt – megbízott ügyvezetővé nevezték ki.

György László 14 év óta dolgozik az informatikában. A Ciscót megelőzően nemzetközi informatikai cégek hazai leányvállalatainál, az Ericsson Magyarországi Kft.-nél, az Oracle Magyarország Kft.-nél, majd az IBM Magyarország Kft.-nél töltött be vezetői pozíciókat.

Azóta történt

Előzmények

  • Dell: megijedtek a Sun ügyfelei

    A számítógépgyártó vezetője szerint a Solaris és a SPARC jövője bizonytalanná vált, ami remek üzleti lehetőség.

  • Betör a Cisco a blade szerverek piacára

    A California kódnevű, Intel-bázisú Cisco blade szerver a virtualizált számítógépek és alkalmazások automatizálási és karbantartási folyamataiért lesz felelős.

  • Állja a sarat a Cisco

    Csökken a forgalom, de a vártnál így is jobban teljesít a hálózatieszköz-gyártó.

  • A Cisco betör a médiabirodalmakba

    Az új platform egyrészt a szórakoztatóipari cégek online közösségeinek menedzselésére szolgál, másrészt a médiacégek weboldalain lévő tartalmak jobb kihasználtságát segíti elő.