Feltörték a Netflix Twitterét

A hackercsoport nem először lépett akcióba idén, az ügyfélszolgálatnak kellett közbelépnie. A fiók tulajdonosa még mindig nem változtatott jelszót

Feltörték a Netflix amerikai Twitter fiókját. Az OurMine nevű hackercsoport saját honlapját és szolgáltatásait hirdette a felületen, bejegyzéseiket nagyjából egy órával az első megjelenését követően törölték.

A csoport idén több prominens személy fiókja felett vette már át az uralmat, például Mark Zuckerberg, vagy Sundar Pichai is kellemetlen helyzetbe került miattuk, de a TechCrunch és a BuzzFeed oldalait is megbabrálták.


(forrás: Twitter - BBC) [+]

A BBC megkereste a támadókat, akik a "Ne aggódj, csak teszteljük a védelmi rendszered" üzenetet hagytak maguk után. A lap kérdésére az OurMine közölte, hogy továbbra is hozzáférnek a fiókhoz, posztjaikat a Twitter ügyfélszolgálatosai törölgetik szorgalmasan.

Azóta történt

  • Megváltozik a Netflix, mert a cég szerint az emberek hülyék

    Nem a nézők személyes élményeit tükrözik az értékelések, hanem társadalmi elvárásoknak próbálnak megfelelni a felhasználók. Egyszerűsítik a csillagos rendszert.

  • 280 karakter

    Akadnak, akik örülnek neki, de a mikroblog oldalon a felhasználók többsége inkább szkepticizmussal vagy iróniával fogadta a bővítést.

Előzmények