Frissítési lázban az Oracle

Applications Unlimited rendezvénysorozatának keretében öt jelentős termékcsaládjának új verzióját jelentette az Oracle. Az új termékek: az Oracle E-Business Suite R12, a JD Edwards EnterpriseOne 8.12 és a JD Edwards World A9.1 vállalatirányítási rendszerek, a Siebel CRM 8.0 ügyfélkapcsolat-menedzsment rendszer és a PeopleSoft Enterprise R9.0 HR-szoftver. A termékbejelentések Magyarországon több mint 200 felhasználó szervezet számára lehetnek fontosak, mert ők az Oracle támogatási szolgáltatása keretében frissíthetik rendszereiket az új, plusz funkciókat nyújtó verziókkal.

„Fontos mérföldkő a mai nap, amikor öt termékcsalád új, jelentősen fejlesztett verzióját jelentetjük meg. Az Oracle az új kiadásokkal is bizonyítani kívánja, hogy meghirdetett stratégiája szerint védi és erősíti az ügyfelek meglévő beruházásainak értékét, mégpedig az Oracle horizontális, egyedi vagy iparág-specifikus megoldásainak területén egyaránt” – emelte ki Charles Phillips, az Oracle elnöke. „Az Applications Unlimited programmal az Oracle a legmagasabb színvonalú infrastruktúra-technológiát, és ezzel együtt rögtön az új generációs képességeket kínálja, miközben az ügyfél választhatja meg az alkalmazások – újralicencelés nélküli – verziófrissítésének időpontját. Ilyen még nem volt a szoftveriparban” – mondta.

A szoftvercég a felhasználói visszajelzések alapján jelentős fejlesztéseket épített be az új verziókba. Az Oracle E-Business Suite például 18 új modullal és 2443 új fejlesztéssel bővült, míg a PeopleSoft Enterprise R9 verzió 2 új terméket és mintegy 1478 fejlesztést foglal magában.

A Siebel CRM termékcsalád tíz új modult és 366 fejlesztést tartalmazó új kiadásával az Oracle az iparág-specifikus CRM irányába nyitott. A rendszer hozzásegíti a vállalatokat ahhoz, hogy az üzleti működés ügyféligényeken alapuló átalakításán keresztül tudjanak növekedni. Új, feladatalapú felhasználói interfészével, nagyvállalati keresési képességeivel, SOA-kész CRM-funkcióival és a felhasználói interakciókat követő, valós idejű betekintést nyújtó, beépített üzleti intelligenciával együtt az új kiadás felgyorsítja a bevezetés folyamatát és javítja az üzlet reagálóképességét – állítja a cég.

JD Edwards World A9.1 tíz év óta a termék első jelentős kiadása. Az új verzió 4 új modult és 1297 fejlesztést foglal magában. A szoftver a globális vállalatok számára nyújt támogatást az előírásoknak való megfelelőség és a működési kiválóság biztosításában, a technológia és a képességek fejlesztésében. A JD Edwards EnterpriseOne 8.12 pedig 5 új termékkel gazdagodott, köztük az új Operational Sourcing modullal és három új modullal az élelmiszer- és üdítőital-ipar számára. A termék magyar nyelven is elérhető.

Azóta történt

Előzmények