Gyorsít és árat csökkent a UPC 

Szeptember 1-jétől „a középhaladó” internetfelhasználóknak indít új csomagot a UPC Magyarország. A kedvezményektől függően 5990 forint és 9500 forint havidíjú Standard csomaggal együtt négyre gyarapodott a cég által kínált csomagok száma – jelentette be tegnap Szűcs László, a társaság szóvivője. A portfólióbővítéssel párhuzamosan a Chello Classic és a Chello Plus csomagoknál 20 százalékos sebességnövelést hajt végre a UPC, miközben a havi díjakat 6–14 százalékkal mérsékli. A csoporthoz tartozó Monortelnél 50–100 százalékkal növelik az ADSL sebességét, míg a díjak ennél a cégnél 7–23 százalékkal csökkennek.

A UPC Magyarország két éve telefonszolgáltatást is nyújt, amelyet ma már több mint 50 ezren vesznek igénybe. A cég ezzel kapcsolatos újítása a bruttó 3, illetve 7 forintos percdíj, előbbi a helyi, utóbbi pedig a távolsági vezetékes hívásokra vonatkozik kedvezményes időszakban. A hálózaton belüli hívás díja továbbra is ingyenes. A kedvezmény nélküli telefonos havi díj továbbra is 2400 forint.

A cég újabb csatornával gazdagította kábeltévé-szolgáltatását: október 26-ától – egyelőre csak a UPC kínálatában – megjelenik egy új magyar nyelvű, 24 órás filmcsatorna. Ez a UPC anyacége, a Liberty Global és a Metro-Goldwyn-Mayer közös vállalkozásának eredménye. Az új csatorna a családi csomag része, amelynek nem emelkedik az ára, sőt az új ügyfelek most 3990 forintért fizethetnek elő.

Azóta történt

Előzmények