Új magyar vezető a HP-nál


Gál Tamás Imre

A cég ma közölte, hogy a HP személyi számítógépek üzletágának (PSG) nagyvállalati és kormányzati (Corporate, Enterprise & Public business – CEP) részlegének közép- és kelet-európai régióért felelős kereskedelmi igazgatójává nevezték ki Gál Tamás Imrét. A szakember eddig a hazai CEP-részleg kereskedelmi igazgatói pozícióját töltötte be.

Gál Tamás Imre diplomázása óta, mintegy 15 éve dolgozik a HP Magyarországnál. A szakember számos kereskedelmi pozíció betöltése után 2004-ben lett a hazai HP CEP üzletágának vezetője. Az eltelt 15 évben alapos fogyasztói irányú kereskedelmi tapasztalatokat szerzett, s ezért érdemelte ki a régiós posztot.

Gál Tamás a Közgazdaság-tudományi Egyetemen végzett információgazdálkodás és alkalmazott statisztika szakirányokon. Az új vezető a jövőben is a fővárosból dolgozik, s utódlásáig korábbi feladatait is ellátja.

Új pozíciójában feladata lesz a régiós eladási tervek elkészítése és azok végrehajtása, az országok kereskedelmi csapatainak irányítása, illetve az üzletág céljainak elérése.

Azóta történt

Előzmények