IP-alapú telefonközpontot kínál a 3C

A hazánkban november óta jelen lévő 3C Magyarország elindította új IP Centrex szolgáltatását. Az IP Centrex nem más, mint a telefonszolgáltató központjában üzemeltetett telefonközpont, amelyet a megrendelő kérésének és akár egyedi igényeinek megfelelően konfigurálnak. A hangforgalom – beleértve a telefon-, fax- és akár mobilhívásokat is – az interneten bonyolódik. A szolgáltatást kis- és középvállalkozások számára ajánlják. A 3C Magyarország a szolgáltatások igénybevételéhez szükséges telefonkészülékeket vagy adaptereket kedvezményes áron kínálja továbbá kedvezményes ADSL-előfizetést is biztosít.

„A szolgáltatások iránt előreláthatólag nagy kereslet várható, mivel az interneten bonyolított hívások nagy mértékben csökkentik a telefonszámlát. Az IP Centrex megoldásunk legnagyobb előnye, hogy a szolgáltatást igénybe vevő vállalkozásoknak nem kell költséges PBX központokat vásárolniuk és üzemeltetniük. A bejövő és kimenő teljes hangforgalom központilag menedzselhető a vállalati igényeknek megfelelően” – mondta Cvetkov Sztefan, a 3C Magyarország ügyvezetője.

A 3C Magyarország IP Centrex szolgáltatásának igénybevevői központon keresztül, de széles sávú internetkapcsolatuk segítségével közvetlenül is kapcsolatba léphetnek egymással. A megrendelő az általa választott előfizetői csomagnak megfelelő számú virtuális telefonszámot kap. A hálózaton belüli telefonhívások egymástól távol lévő telephelyek között is ingyenesek. Az egyes állomások pozíciója szabadon változtatható, így költözés vagy változás esetén sem kell a központot újraprogramozni. Az automatikus hívástovábbítás funkciókkal (IVR) saját telefonrendszer építhető ki, ahol szabadon variálható, hogy egy hívást hova, és miként továbbítson a szoftver által vezérelt automatika.

Azóta történt

Előzmények

  • Teljesen lefedte az országot a 3C

    Az alternatív szolgáltató a PanTellel kötött szerződés révén 100 százalékos lefedettséghez jut, ráadásul számhordozást is kínál.

  • Új versenyző a telekom-ringben

    A 3C Magyarország 10-35 százalékos megtakarítást ígér előválasztásos telefonszolgáltatásával.