It-szakemberek menni Ausztria

Dél-kelet-ázsiai, amerikai, közép- és kelet-európai országok és cégek képviselőit várják a február 13. és 16. között, az ITnT-vel párhuzamosan megrendezendő bécsi i.convienna 2006 konferenciára. A kilenc témát – például menedzsment konzulting, informatika a közszférában, infrastruktúra, környezetvédelmi technológiák, vállalatok társadalmi felelőssége, mobil márkamenedzsment – átfogó konferenciasorozat célja, hogy kapcsolatot teremtsen a különböző iparágak között.

E koncepció nyomán szerepel idén első alkalommal az ingatlanágazat is a programban, amely az informatika valamint az ingatlanfejlesztés eredményeit ötvözve igyekszik új ötletekkel gyarapítani az ingatlangazdálkodást. A rendezvény másik újdonsága, hogy az „IT: Public Sector and Industries“ címet viselő találkozó keretében nemcsak előadásokat hallhatnak a résztvevők, de előzetes internetes regisztráció alapján közvetlen, négyszemközti partnerbeszélgetésekre is lehetőség van a vállalatok valamint az országok képviselőivel.

A négynapos bécsi konferencián szó lesz például arról, miként juthatnak európai cégek állami megrendelésekhez Amerikában, illetve milyen utat járt be Szerbia az információs társadalom megteremtéséig. Az i.convienna keretében első alkalommal mutatkozik be Európában a thaiföldi IKT-szektor.

Az i.convienna 2006 konferenciáról bővebb információ a rendezvény honlapján olvasható.

Azóta történt

  • Robotok harcolnak Bécsben

    Az egyik masina szumóban jobb, a másik akadályfutásban – jövő hétvégén robotok küzdenek meg egymással az arénában.

Előzmények