Új arcot kap az iWiW: nézze meg!

A tulajdonos Origo Zrt. mai közleménye tudatja, hogy április közepétől megújul a legnépszerűbb magyar közösségi oldal, az iWiW kezdőoldala.

A jelenlegi dizájn négy évvel ezelőtt készült, amit az üzemeltetők szerint az akkori elvárásoknak és funkcióknak megfelelően alakítottak ki. A mostani átalakítás elsődleges célja az áttekinthető megjelenés és a könnyebb kezelhetőség. Az alkalmazásprogramozási felületen (Application Programming Interface - API) keresztül elérhető új alkalmazások indulásával egy időben először csak a címlapot és a profiloldalt érinti a ráncfelvarrás, a későbbiekben azonban a teljes portál új megjelenést kap.

 

iWiW

Az indulásig a www.iwiw.hu/ujoldal címen  ismerkedhetnek az érdeklődők  az új megjelenést és a funkciók elhelyezkedését bemutató oldallal.

A 2002-ben elindított iWiW mára a magyar internet egyik legfontosabb csomópontja, messze a legnagyobb látogatottságú közösségi oldala lett, közel négymillió regisztrált felhasználóval.

Azóta történt

  • Az iWiW is sorra kerül

    Jóri András adatvédelmi biztos beszél a titkosszolgálati megfigyelésről, az Ügyfélkapuról, az iWiW-ről, a Google Street View-ról, valamint az e-privacy hazai állapotáról.

  • Tematikus tévécsatornákat indít a Magyar Telekom

    A vállalat ősszel az Origóval karöltve kezdi meg multiplatformos tartalomszolgáltatási projektjét. Tartalom a tévében, a weben és mobilon.

  • Vezércsere az Origónál

    Fischer András utódját még keresik, átmenetileg megbízott vezérigazgató irányítja a céget.

  • Gondok vannak az iWiW-vel

    A hibás szolgáltatást leállították, jelenleg sem elérhető.

Előzmények