Új elnök a Sharp információs rendszerek európai részlegének élén


Keiicsi Kacua

A Sharp európai átszervezésének részeként Keiicsi Kacuát nevezték ki a Sharp Information Systems Europe elnökének, hogy felügyelje az információs rendszerekkel, valamint az üzleti felszerelésekkel és megoldásokkal kapcsolatos értékesítési és marketingtevékenységet. Keiicsi Kacua 2008 áprilisa óta áll a Sharp IS európai részlegének élén mint elnök, s londoni irodájából közvetlenül Tosijuki Tadzsimának, a Sharp Electronics Europe GmbH elnök-vezérigazgatójának adja le jelentéseit.

A cég várakozásai szerint az új struktúrának köszönhetően az egyértelműen meghatározott tevékenységi körrel rendelkező üzleti egységek számára gyorsabban hozzáférhetővé válnak az európai piacok, így gyorsabban el tudják látni azokat, és átláthatóbbá válik az ügymenet. „Az európai piac különösen fontos a Sharp számára, ezért hoztunk létre külön részleget az információs rendszerekkel foglalkozó üzletág, az IS részére. Az új részleg révén további növekedést kívánunk elérni, és biztosak vagyunk abban, hogy innovatív termékeinkkel továbbra is az élvonalba tartozhatunk majd az európai piacon is” - nyilatkozta Keiicsi Kacua, a Sharp IS új elnöke.

Az információs rendszerek mellett az LCD-tévék és a napelemek jelentik a japán elektronikai vállalat három legfontosabb európai tevékenységét. Az információs rendszerekkel foglalkozó üzletág legjellemzőbb termékei a multifunkcionális berendezések, az információmegjelenítők, a projektorok, az elektronikus POS-termékek, valamint a számológépek és az elektronikus szótárgépek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

  • Tényleg lesznek LCD-gyárak a Dunántúlon?

    Az elmúlt évek egyik legnagyobb elektronikai beruházását szervezi a magyar Ketrax Kft., ám az eddigi információk alapján számtalan aggályos momentumra lelhetünk a projekt kapcsán.

Előzmények