A Kancellár.hu-t irányítja a volt HP-vezér

Hegedüs Gábor
Hegedüs Gábor

A Kancellár.hu Zrt. ma bejelentette, hogy Hegedüs Gábort nevezi ki a cég vezérigazgatójának, aki tőkeemelés útján kisebbségi tulajdoni részt is szerzett a cégben. Az IT-biztonsági vállalat korábbi vezetője, Papp Péter a továbbiakban az öttagú igazgatótanács elnöke lesz.

Hegedüs (43) három esztendőt töltött a Hewlett-Packard Magyarország Kft. vezetői tisztségében, azt megelőzően pedig tíz évet a Sun Microsystems Kft.-nél, ahol az utolsó három évben a cég ügyvezetője volt. Korábban az Olivetti Magyarországnál, a Herkules Kft.-nél, illetve a Sumitomo Bank Beijing Nemzetközi Teniszközpontnál dolgozott különböző vezetői pozíciókban. Nemzetközi közgazdász szakon végzett a pekingi Zsenmin Egyetemen, kiválóan beszél angolul és mandarin kínaiul.

„Hegedüs Gábor kitűnő szakember és nagyon jó vezető, aki az elmúlt évek során hatalmas hazai és nemzetközi tapasztalatot szerzett az informatikai piacon. Nagy öröm számunkra, hogy csatlakozik hozzánk és erősíti a csapatunkat, éppen most, amikor a kancellar.hu a magyarországi tevékenysége mellett a kelet-európai piac felé is nyitni készül” – mondta Papp Péter, a kancellar.hu elnöke.

A jövőben arra szeretnék koncentrálni, ami mindig is a legközelebb állt a szívemhez: „sales, sales, sales” – tette hozzá Papp.

Azóta történt

Előzmények