Közeleg az IDC 14. európai IT Fóruma

Az IDC által szervezett idei European IT Forum szeptember 27-28-án kerül megrendezésre Párizsban. A meghívott vendégek között szerepel Joseph Stiglitz, aki 2001-ben közgazdasági Nobel-díjat vehetett át, de rajta kívül számos író, publicista, kutató és üzletember járul hozzá az információtechnológiáról folytatott eszmecseréhez.

A rendezvény többek között arra kérdez rá, hogyan növelhető a hatékonyság az innováció megőrzésével egyidejűleg, hogyan hasznosítható a számítástechnika egy dinamikus vállalati rendszer kialakításában, hogyan befolyásolják a külföldi szolgáltatók az európai szervezeteket, és mi módon hat az IT az üzleti modellek változására. Terítékre kerül továbbá a Linux, valamint az új biztonsági problémák kivédése.

Több vezető cég prezentál különféle témákat, és bemutatják az általuk lehetségesnek tartott válaszokat is. Jelen lesz többek között a Cisco Systems, a Microsoft, az SAP, a Symantec, az Alcatel Enterprise Solutions Division, az Ericsson, a Foundry Networks, a Fujitsu Siemens Computers, a Hewlett-Packard, az IBM, az SIA, a Siemens Business Services, az Internet Security Systems, a Novell és az RSA Security.

Az érdeklődők az IDC honlapján találnak bővebb információkat, a magyar résztvevők a cég hazai képviselőjénél is regisztrálhatnak.

Azóta történt

Előzmények