Tovább bővült és terjeszkedett a LogMeIn

Magyarországon már 370-en dolgoznak a cégnek. Továbbra is hazánkban tartja fejlesztési központját a vállalat, lett egy elképesztő tárgyalójuk is.

Újabb épületrészt vett birtokba a LogMeIn budapesti bázisán, az Andrássy úti palotaépületben a tavalyi bővítés után. Magyarországon jelenleg 370, világszerte összesen 1050 főt foglalkoztat az összesen 11 irodával rendelkező vállalat. Az elsődlegesen távelérés, távsegítség és IT biztonsággal kapcsolatos szoftvereiről ismert cég 2016 első negyedévében 80 millió dolláros eredményt ért el, ami 30 százalékkal több 2015 megfelelő időszakához képest.


A képre kattintva galéria nyílik (forrás: LogMeIn) [+]

„Hosszú távon tervezünk Magyarországgal, ezt bizonyítja a mostani irodabővítés is: éves szinten 20 százalékkal nőtt a hazai csapat létszáma az elmúlt időszakban, a tervek szerint ehhez a tendenciához fogjuk magunkat tartani a jövőben is. Budapest, Szeged és Debrecen a cég motorja, minden, ami fejlesztés, itt történik, hiszen a külföldi irodáink elsősorban az értékesítésre fókuszálnak” – mondta el Kovács Lívia, a LogMeIn hazai ügyvezetője.

A bővítés legizgalmasabb eleme a bálna-tárgyaló, melyből izgalmas kilátás nyílik Budapest tető-tájára. „Dinamikus, lüktető, lendületes, ugyanakkor valami méltóságteljes nyugodtságot és biztonságot is sugároz ez a látvány” – fogalmaz a közlemény.

Azóta történt

Előzmények