Népszerű a Nav N Go frissítőportálja

A 2008. decemberi indulás óta a Nav N Go iGO 8 platform térképfrissítő portálja több mint másfél millió oldalletöltést szolgált ki – közölte ma a navigációs szoftvereket és játékokat fejlesztő cég. A weboldal a korábbi három (magyar, angol és német) mellett már francia, olasz és spanyol nyelven is elérhető, így egyre több országból keresik fel. A naviextras.com több mint 60 ország friss térképét és 3D-s extrákat is kínál a Nav N Go iGO 8 felhasználóinak.

„Gyors ütemben bővítjük továbbra is a támogatott navigációs készülékek körét, és olyan hasznos extrákat is letölthetővé teszünk, mint például európai útbiztonságikamera-adatbázisok. A látogatók és a letöltött frissítések magas száma jelzi, hogy felhasználóink nemcsak az ingyenes régiós frissítéseket keresik, hanem külföldi nyaralásaikhoz és az üzleti utakhoz igénylik a megvásárolható külföldi, köztük tengerentúli térképeket is” – mondta el Simon Attila, a Nav N Go online értékesítési vezetője.

Az idén az oldal újabb márkákat vett fel a támogatott eszközök körébe, többek között az Airis, az Asus, az Aviton, a Next, a Toshiba, a DreimGo és a Tele System modelljeit. A letöltést és a telepítést az ingyenes PC-szoftver, a Naviextras Toolbox segíti. Néhány országhoz – köztük Magyarországhoz – hamarosan elérhetők lesznek a rendszeresen frissített üzemanyagár-adatok is – áll a cég közleményében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények