Lecseréli a nevét a Nav N Go

A 2004-ben alapított Nav N Go Kft. NNG Kft.-re változtatta a nevét – jelentette be ma a navigációs szoftvereket fejlesztő hazai cég. A névváltást a hivatalos közlemény szerint az elmúlt két évben megmutatkozó stratégiaváltás indokolta: a vállalat egyre inkább az autóipar számára kínált termékek és a webszolgáltatások fejlesztésére helyezte a hangsúlyt. Az új irányhoz új arculatot és nevet is választottak most.

„Az NNG Kft. díjnyertes szoftverével lehetővé teszi, hogy a navigációs iparág fejlődésével a szimpla navigáción túl már helyfüggő webes szolgáltatásokat is képesek legyünk nyújtani, mindenhol és mindenkor. Így új vállalati identitásunk is velünk együtt fejlődik, a navigációs iparágat egy új, izgalmas jövő felé vezetve. Biztosak vagyunk benne, hogy az új cégnév hozzájárul majd jövőbeni sikereinkhez, különösen az autóipar területén” – nyilatkozta Vahl Tamás, az NNG Kft. ügyvezető igazgatója.

A vállalat korábbi weboldala, a www.navngo.com hamarosan megszűnik, helyette a megújult www.igomyway.com szolgál majd hivatalos weboldalként – közölték.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények