Nyilvános az IE7 újabb bétája

A Microsoft a múlt héten bejelentette a Windows XP-hez fejlesztett Internet Explorer 7 harmadik béta-változatának széles körű elérhetőségét. A böngésző fejlesztése folyamán a szoftvervállalat végig visszajelzéseket kért a felhasználóktól, és ezeket fel is használta a szoftver tökéletesítésében.

Bár a második béta már minden ütemezett tulajdonságot tartalmazott, és a mostani verzióba csak néhány észrevehető változtatást terveztek, a felhasználói visszajelzések hatására néhány plusz módosítás is belekerült az eredetileg elképzelt megbízhatósági, kompatibilitási és biztonsági fejlesztésen kívül. Ilyen újdonságok például, hogy a felhasználók az eszköztárba helyezhessék az email gombot, újrarendszerezhessék a füleket azok jobbra vagy balra húzásával, vagy zoomolás közben le-fel görgethessenek. Automatikusan frissíthetővé váltak és szabadabban jelölhetők meg olvasottá az RSS-csatornák, jobb lett a weboldalakkal és webes alkalmazásokkal való kompatibilitás, és minden olyan biztonsági fejlesztést beépítettek, amelyek a június 13-án kiadott Internet Explorer Security Bulletinben szerepeltek.
 
Az IE7 3. bétája angol nyelven érhető el, és a Windows XP 64-bit Editionön, valamint a Windows Server 2003 SP1-en is futtatható a Windows XP SP2 mellett.

Azóta történt

Előzmények