Okosabban frissít a VirusBuster

Áprilisban megjelentek a VirusBuster új windowsos termékei, melyek újdonsága a tartalomszűrő komponens és a naplózás továbbfejlesztett változata mellett az egyszerűbb adatbázis-frissítés. VirusBuster Personal és Professional, a VirusBuster for Windows Servers és a Central Management Solution termékekben is megjelent az ún. inkrementális frissítés. Ennek lényege, hogy vírusadatbázis naprakészen tartásához a felhasználóknak nem kell letölteniük a több megabájt méretű, teljes vírusadatbázist, hanem elegendő naponta egy jóval kisebb, csupán az új vírusinformációkat tartalmazó frissítést lehúzniuk. Ezek májustól automatikusan települnek, ha aktiválva van az automatikus frissítés funkció.

„Az inkrementális adatbázisra történő áttérés egyrészt nagy könnyebbséget jelent felhasználóinknak, hiszen a frissítések letöltése lényegesen kevesebb erőforrást vesz igénybe, másrészt lehetőséget ad arra, hogy naponta több vírusadatbázis-frissítést adjunk ki, így növelve a felhasználóink számára nyújtott biztonság szintjét” – mondta el a bejelentés kapcsán Agócs Péter, a VirusBuster fejlesztési igazgatója.

Az új windowsos szoftverek letölthetők a VirusBuster honlapjáról.

Azóta történt

  • VirusBuster jár minden Windows SBS mellé

    Újabb közös akciót indított a Microsoft magyar leányvállalata és a hazai IT-biztonsági cég.

  • Vigyázat, újabb vírus!

    A Windows biztonsági réseit kihasználva új trójai vírus fertőzheti meg az ilyen operációs rendszert használók számítógépeit.

  • A Linuxot is védi a VirusBuster

    A magyar cég a nyílt forrású operációs rendszerek szerverpiaci térnyerése miatt döntött a linuxos és FreeBSD-s változat kiadása mellett.

Előzmények