VirusBuster jár minden Windows SBS mellé

A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciója keretében a felhasználók minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server 2003 mellé fél évre ingyen megkapják a VirusBuster munkaállomás- és fájlszervervédelmi szoftverét is. Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt átfogó megoldást a számítógépes hálózat biztonságos működéséhez.

A Microsoft közleménye szerint a Windows Small Business Server 2003 szinte mindent tartalmaz, amire egy legfeljebb 75 felhasználóval rendelkező vállalatnak szüksége van az internetkapcsolat és a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához. A termék része az Exchange levelezőszerver és az intranet, amelynek segítségévél a dolgozók hatékonyabban működhetnek együtt, és megoszthatják egymással dokumentumaikat. Az operációs rendszer további előnye, hogy a központi szerveren keresztül az eszközök minden számítógépről elérhetőek, így lényegesen leegyszerűsödik a faxolás, és kevesebb nyomtatóra van szükség.

Ehhez jár most a VirusBuster kkv-k számára kifejlesztett munkaállomás- és fájlszervervédelmi programcsomagjának fél évig ingyenesen kipróbálható változata. Ebben az időszakban az ügyfelek teljes körű vírusvédelmet kapnak, beleértve az automatikus frissítéseket és a professzionális terméktámogatást (365/7/24) is.

A két vállalat már nem először akciózik együtt. A legális szoftverhasználatot támogató Eredeti Windows, Valódi Előny programban már jó ideje a VirusBuster Professional szoftver is szerepel az ajánlatok között, sőt hazánkban ez a legnépszerűbb.

Azóta történt

Előzmények