OTP SmartBank már Androidon is

Már Android operációs rendszeren is elérhető az OTP SmartBank alkalmazása. Az OTPdirekt applikációt használó ügyfelek egy egyszerű regisztráció után a SmartBankon keresztül hozzáférhetnek számlaadataikhoz: ellenőrizhetik számlatörténetüket, lehetőségük van lekérdezni vagy felszabadítani lekötött betéteiket, és indíthatnak azonnali és jövőbeni átutalásokat. A bankkártya limitek módosítására, a kártyák aktiválására vagy letiltására ugyanúgy mód van, ahogyan az alkalmazás segítségével autópálya-matrica vásárlására, és mindhárom hazai szolgáltató prepaid mobiltelefon egyenlegének feltöltésére.

A pénzintézet folyamatosan frissíti az alkalmazást, amelybe már kétféle módon is bejelentkezhetnek az ügyfelek. Az egyszerűsített bejelentkezés választása esetén az ügyfél nem kap sms-t, a belépés után pedig a számlainformációk lekérdezésén túl csak az internetbankban előre elmentett űrlapokkal indíthat tranzakciókat. A normál bejelentkezés választásakor érkezik a Mobil Aláírás sms (mely díjmentes szolgáltatás) is, és a használó teljes körűen hozzáférhet a számlaműveletekhez, szabadon indíthat átutalásokat.

Az ingyenesen letölthető program azok számára is tartalmaz hasznos információkat, akik nem rendelkeznek a szükséges regisztrációval. A térképes fiók- és ATM-kereső mellett az alkalmazás segítségével felkutathatók a Mastercard PayPass elfogadóhelyek, lekérdezhetők az aktuális és a múltbeli devizaárfolyamok, de a pénzváltó is használható.

Azóta történt

Előzmények