Régiónkra koncentrál az Adobe

Kiemelt területként szerepel térségünk az Adobe terveiben – árulta el Selami Gül, az Adobe délkelet-európai régióvezetője. A szakember abból az alkalomból beszélt erről Budapestre, hogy megnyitotta az Adobe viszonteladói továbbképzés első hazai állomását.

Az Adobe szakemberei és specialistái összesen 18 helyszínre látogatnak el, ahol továbbképzést tartanak az adott ország Adobe viszonteladóinak. A tervek szerint ezeket további viszonteladói tréningek követik a jövőben. Ez azért előnyös, mert amellett, hogy az Adobe szoftvereket értékesítő kereskedők első kézből ismerhetik meg az újdonságokat, számtalan olyan információ birtokába is juthatnak, amelyeknek a segítségével hatékonyabban szolgálhatják ki a vásárlókat, illetve segíthetik őket a céljuknak leginkább megfelelő Adobe szoftver kiválasztásában.

Selami Gül szerint az Adobe sohasem volt olyan erős, mint most. A Macromediával történt egyesülés végleg lezárult, és ami a legpozitívabb, mindez gördülékenyen ment végbe. A két cég, illetve azok fejlesztőcsapatainak együttműködéséből már megszületett a Web Bundle, a Video Bundle és a Design Bundle szoftvercsomag, és hamarosan érkeznek a lokalizált Macromedia termékek is. Azt, hogy mely szoftverek milyen sorrendben kerülnek sorra, még nem lehet pontosan tudni, de az örömteli, hogy a jövőben már magyar nyelvű Macromedia programokkal dolgozhatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények