Semiramis ERP-alkalmazások magyar cégeknek

A hannoveri székhelyű C.I.S., vagyis Cross Industrie Software AG szoftvergyártó cég a KTW-csoport tagja. Egyik, folyamatos fejlesztés alatt álló terméke a száz százalékig Java technológiában készült Semiramis, amely egy bővíthetőséget és perspektivitást ígérő ERP-alkalmazás elsősorban közepes méretű szolgáltatócégek számára. A Semiramis a kereskedelem, a termelés és a gyártás területén megfelel az ERP-alkalmazásokkal szemben támasztott követelményeknek.

A C.I.S. a középméretű cégekre szabott integrált vállalatirányítási rendszer alkalmazások piacán két év alatt kiépítette Németország harmadik legnagyobb partnerhálózatát, és az idei CeBIT kiállításon indítja útnak a partnerhálózat bővítését célzó kampányát Európa más részein, nevezetesen az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Franciaországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. A Semiramis az összes felsorolt ország nyelvén rendelkezésre áll, és ezeket követik majd további nyelveken készülő változatok is.

Az ERP-piacon mostanában kemény harc dúl a J2EE és a .NET platformok között, ebbe a versenybe szállt be a Semiramis azzal az ajánlattal, hogy megóvja a középkategóriájú cégeket attól a veszélytől, hogy függővé váljanak valamelyik nagy technológiaszállítótól, és felajánlja nekik azt a lehetőséget, hogy egymás mellett párhuzamosan használják a különböző technológiákat.

Előzmények