Szabad Szoftver Esték – harmadszor

A nyílt forráskód magyarországi tábora immár harmadszor rendezi meg a Szabad Szoftver Esték nevű összegyűlését, ahol az érdeklődők a nyílt forráskóddal és a szabad szoftverekkel kapcsolatos témákkal kapcsolatosan hallgathatják meg az előadókat – adja hírül a hup.hu. Az első ilyen rendezvény tavaly októberben zajlott le, míg második alkalommal idén januárban találkoztak a hasonlóan gondolkodók.

Ez a harmadik est 2008. április 14-én (hétfőn) lesz, este hét órától. A helyszín ugyanaz, mint legutóbb: a Nyitott Műhely Budapesten, a Déli pályaudvartól pár percre. A meghívott előadók: Szalai Ferenc (szferi), előadásának címe: Miért vagyok Python rajongó?; Bán Attila (MiHaMiX), az OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe) egyik fejlesztője a népszerű játékprogramot mutatja be; Szervác Attila (sas) az LME (Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete) elnökhelyettese, aki arról fog beszélni, hogy ő mint magánszemély, hogyan látja az LME-t.

Az előadások időtartama 20 perc. Minden előadás után 10 perces időterjedelemben kérdéseket lehet feltenni az előadóknak. A három előadás után pedig kötetlen beszélgetés következik.

Az eseményen a részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhely miatt regisztrációra szükség van. A részvételi szándékot az esemény honlapján lehet jelezni.

Azóta történt

Előzmények