Internetes szextérkép mindenkinek

(Infobulvár) Cyprian Ciećkiewicznek, egy 26 éves lengyel programozónak tavaly támadt egy ötlete, s létrehozott egy weboldalt, egy a Twitterből és a Google Térképből összegyúrt szolgáltatást, mely az elmúlt hónapok alatt egyre népszerűbb lett.

Az idea nagyon egyszerű: az IJustMadeLove.com lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy a világtérképre felvihesse, hogy hol, hogyan és milyen körülmények között szexel, szexelt. A programozó saját bevallása szerint nem akarta a világot megváltani, csak vidám perceket szeretett volna szerezni az embereknek. Alig egy hét alatt létrehozta az alkalmazást, melynek híre aztán szájról szájra terjedt: a Valentin-napi indulás óta több mint 93 ezer jelzés került fel a térképre.

sex

A használata végtelenül egyszerű: meg kell jelölni a földrajzi helyet, ahol az aktus lezajlott, s a megjegyzésekben számtalan egyéb információt is meg lehet adni: a feltöltő nemét, hetero- vagy homoszex, milyen helyen (lakás, autó, hajó, szabadban stb.), ikonokkal az alkalmazott pozíciókat, használtak-e gumit, netán ez volt az első alkalom, és persze le lehet írni, hogy milyen volt.

Az eddig tapasztalatok alapján leginkább az lepte meg az ötletgazdát, hogy oldala milyen népszerű az iszlám országokban. „Az emberek talán nem egy cigit szívnak el szex után, hanem nálam dokumentálják” – jegyezte meg Ciećkiewicz kissé cinikusan egy nyilatkozatában.

Azóta történt

Előzmények