Megnyílt a Szoftverbörze

Az ingyenesen látogatható kiállítás a szervezők szándéka szerint jobban hasonlít egy hagyományos kiállításra, mint egy internetes oldalra: a kiállító cégek munkatársai ugyanis folyamatosan ott ülnek a számítógépeik előtt, és válaszolnak a látogatók kérdéseire.

szoftverbörze

Az érdeklődők péntek délután zárásig, azaz mától számítva három napon át látogathatják a standokat és vásárolhatnak kedvezménnyel hardver- és szoftvereszközöket, illetve fizethetnek be informatikai tanfolyamokra, valamint ingyenes tanácsadást kaphatnak független szakértőktől. A standok minden nap 10:00-tól 18:00-ig tartanak nyitva.

A kiállítást megnyitó Klotz Tamás, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének főtitkára azt hangsúlyozta, hogy a Szoftverbörze különleges lehetőséget nyújt a vidéki cégek számára, mivel a döntéshozók most úgy kerülhetnek kapcsolatba a kiállításon részt vevő informatikai cégekkel, hogy nem kell ezért a fővárosba utazniuk.

Azóta történt

  • Mi lesz veled, szoftvertesztelés?

    A tavalyi év azt mutatja az IIR Hungary szerint, hogy nagy baj van a szoftverek tesztelése során: a követelmények szigorodtak, az idő és a pénz kevesebb lett, a minőség látványosan visszaesett.

Előzmények