Szoftverfejlesztő cégeket támogat a HP

A HP évek óta különös gondot fordít a magyar szoftverfejlesztő vállalkozások támogatására fejlesztési eszközök és képzések biztosításával, valamint értékesítési és marketing jellegű együttműködéssel, melyek a kölcsönös üzleti előnyök megszerzéséért fontosak. Az elmúlt három év pályázatain keresztül közel 100 magyar szoftverfejlesztő cég juthatott hozzá a HP támogatásaihoz és valósíthatta meg üzleti terveit.

Idén áprilisban egy fejlesztői fórum keretében közel 1 millió dollár értékű támogatási csomagot bontottak fel a hazai szoftverfejlesztők, ebben a programban 50 cég kapott komplett fejlesztési környezetet és több napos képzést a legújabb technológiákról. A szoftverfejlesztői programban részt vevő cégek a régióban is nagyobb eséllyel indulnak versenybe, mivel bekerülnek egy nemzetközi megoldás-katalógusba, és megszerzik a HP tanúsítványát megoldásuk megbízhatóságáról.

A múlt heti sajtótájékoztatón a HP három szoftverfejlesztő partnerével, az IFSZ Kft.-vel, a Unitis Rt.-vel és a Volán Elektronika Rt.-vel, valamint azok ügyfeleivel, az Antenna Hungária Rt.-vel, a Békés Megyei Vízművek Rt.-vel és a Zeiss Hungária Kft.-vel közösen mutatott be három, együtt közel 500 millió forint összértékű projektet, amelynek nagy része a fejlesztő cégek saját hozzáadott értéke.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények