T-Mobile hotspotok már hat országban

Már hat európai országban lehet az itthon megvásárolt T-Mobile HotSpot hozzáféréssel vezeték nélkül internetezni. A T-Commal közös belföldi roamingon túl a mobilszolgáltató eddig a lengyelországi ERA-val állapodott meg a WLAN-pontok átjárhatóságáról. A nemzetközi roamingpartnerek köre februártól a T-Mobile csoport több tagjával bővült, így a magyarországi t-mobile-osok ezentúl Németországban, Ausztriában, Nagy-Britanniában, Csehországban és Hollandiában, összesen több mint 8000 WLAN-elérési ponton keresztül kapcsolódhatnak a világhálóra.

A T-Mobile a hazai mobilcégek közül HotSpot néven elsőként vezette be a WLAN-szolgáltatást és a magyar mobilpiacon a legnagyobb számú WLAN-hozzáférési ponttal rendelkezik. Ezeken keresztül akár 11 mbit/s sebességgel böngészhető az internet, érhető el az elektronikus levelezés vagy akár a vállalati intranet.

A szolgáltató tájékoztatása szerint a roamingpartnerek köre hamarosan még tovább bővül. A most elérhető hat ország 8000 hotspotján kívül az Egyesült Államokban a T-Mobile, Svájcban a Swisscom, Finnországban pedig a TeliaSonera WLAN-pontjai is használhatók lesznek az itthon megvásárolható 15 és 30 perces HotSpot hozzáféréssel.

Azóta történt

  • Fixdíjas WLAN a T-Mobile-tól

    Az új Internet Fix szolgáltatást nem csak a mobilcég előfizetői élvezhetik, bárki szerződhet rá, ha eddig nélkülözte a széles sávot.

Előzmények