Technikai gondok a Vodafone fővárosi szolgáltatásában

Csütörtök kora délután, 14 óra körül szakadozni kezdett a Vodafone kapcsolata a legtöbb budapesti ügyfél esetében. A cég a II., III., IV., V., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XX., XXII. kerületekből, illetve az agglomerációból is kapott bejelentést arról, hogy a telefonok nem tudnak csatlakozni a hálózathoz. Sokan panaszkodtak arra is, hogy tudnak ugyan csatlakozni, de a kapcsolat instabil, néhány percenként jelvesztést tapasztaltak az ügyfelek.

A Vodafone telefonos ügyfélszolgálatán elmondták, a javítások folyamatban vannak. Egy központi, technikai jellegű hibát említett a segítőkész operátor, de ennél többet ő sem tudott mondani. Egyre több körzetben áll helyre a szolgáltatás, csütörtök délután fél négykor már a II., III., VIII., IX., kerületek egyre nagyobb részén érhető el a Vodafone hálózata. Közben a csalódott felhasználók a cég Facebook oldalán dühöngenek.

Épp ma reggel jelentek meg hírek azzal kapcsolatban, hogy a Vodafone esetleg megválna magyarországi képviseletétől. Ezeket azonban még a délelőtt folyamán cáfolta a cég, arra hivatkozva, hogy mindössze egy félreértésről van szó, persze ha valaki jó árat adna, akkor elgondolkodnának, de a konkrét terveik között nem szerepel, hogy megválnának akár a cseh, akár az ausztrál, vagy a magyar hálózattól.

Azóta történt

Előzmények