Új e-Public program a közszféráért

Mai közleményük szerint a Canon, a netTeam Magyarország Zrt. és a Bravogroup Rendszerház Kft. az új e-Public Program keretein belül hirdetett pályázatot a közfeladatokat ellátó intézmények számára. A pályázat célja a digitális iroda kialakításának támogatása: teljes körűen tanúsított iktató- és ügyiratkezelő rendszerek, szkennerek, valamint szövegfelismerő alkalmazások beszerzése.

Az e-Public Program a papíralapú és az elektronikus ügyintézés kettősségének megszüntetése érdekében indult útjára. A program keretein belül jelenleg meghirdetett pályázati konstrukció a közfeladatokat ellátó intézmények digitális ügyintézési folyamatainak kialakítását, valamint a hatékonyság és az ügyfél-elégedettség növelését támogatja. A pályázat az önkormányzatoktól az oktatási intézményekig valamennyi közfeladatot ellátó szervezet számára elérhető.

A támogatható tevékenységek körében a tanúsított komplex dokumentumkezelési és elektronikus iktatórendszer bevezetése, valamint dokumentumszkennerek és szövegfelismerő szoftverek beszerzése szerepel. A pályázók három ajánlott termékcsomagból választhatnak, s egymástól függetlenül is beszerezhetik a szükséges eszközöket.

Az e-Public Programról, valamint a dgitális iroda kialakításának támogatásáról meghirdetett pályázat feltételeiről bővebben a www.e-public.hu oldalon olvasható tájékoztató.

Előzmények