Új regionális vezetőt nevezett ki az APC-MGE

A szünetmentes és hűtési rendszereket gyártó APC-MGE Philippe Reveilhacot nevezte ki a vállalat magyarországi, lengyelországi és délkelet-európai regionális ügyvezető igazgatójának. Korábban a posztot a magyar Bíró Viktor töltötte be. Reveilhac közvetlen felettese Ruedi Kindler lesz, akit nemrég lett az APC-MGE vezető alelnöke, valamint svájci, közép-európai, délkelet-európai és izraeli tevékenységekért felelős elnöke.

Reveilhac 1994 óta dolgozik értékesítési területen, 1994 és 1995 között a mexikói Telemecanice értékesítő mérnöke volt. A francia szakember 1996 óta van az MGE-nél, ahol kezdetben szünetmentes tápegységekkel (UPS) foglalkozott, majd a vállalat dél-franciaországi nagyobb projektekért felelős regionális vezetője, később regionális igazgatója volt. 2005 óta az MGE közép-európai regionális igazgatója, amelynek keretében 12 ország értékesítési és szolgáltatási tevékenységét felügyeli.

Az APC-MGE 2007 februárjában alakult meg, miután a Schneider Electric SA felvásárolta az APC-t. A francia vállalatnak ez már a második jelentős akvizíciója volt a szünetmentesek piacán: az APC riválisának számító MGE UPS Systemset 2003 végén kebelezte be. Az APC-MGE elnök-vezérigazatója Laurent Vernerey, a Schneider Electric alelnöke lett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • APC

Azóta történt

Előzmények