Új szolgáltatás: IT-projekt keresi vállalkozóját

Elindult Magyarországon is a különösen német nyelvterületen népszerű freelancermap magyar változata, mely a vállalkozásokat, a vállalkozókat kívánja segíteni közvetítő tevékenységével.

A honlap ajánlója szerint ez a portál elsősorban az IT-vel kapcsolatos projektek és állások kiírására, valamint kisvállalkozók, szakemberek, illetve cégek bemutatására vállalkozik. Elsődleges céljuk, hogy a projektek és a vállalkozók egymásra találását segítsék. Az oldalon a felhasználók kategóriákba rendezett projektek között kereshetnek, ugyanakkor a projektek kiírói is tallózhatnak a vállalkozók között. Mindezt kiegészíti egy, a scriptek árusítására létrehozott scriptbörze, egy csatornákba szervezett hírportál és egy vitafórum. Az oldal üzemeltetői szerint a külföldi tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a strukturált kategóriarendszer nagy segítségére van a fejvadászoknak és projektközvetítőknek.


Malte Steiner bízik a szolgáltatásban

A magyar változat jelenleg próbatagságot, illetve prémiumtagságot kínál. A próbatagság időben korlátlan és ingyenes, ám csak korlátozott szolgáltatás tartozik hozzá. A prémiumtagságot havi, negyedéves, féléves vagy egyéves időtartamra lehet megkötni, melynek díja egyéves kötés esetén 4,99 euró havonta, plusz áfa.

Az oldal működéséhez tartozik az úgynevezett „projektügynök” szolgáltatás, mely a számára fontos ajánlatokról értesíti az adott ügyfelet.

A freelancermap most még gyakorlatilag üres – érdekes módon az orosz és az ukrán oldal is hasonló állapotban van, míg például a liechtensteini oldal roskadozik az adatoktól, a németről vagy a britről nem is beszélve. A fenntartóknak nem lesz könnyű dolguk errefelé…

Előzmények