Elnök-vezérigazgatóvá nevezte ki Beck Györgyöt a Vodafone

2010 áprilisától elnök-vezérigazgatóként vezeti tovább a Vodafone magyarországi leányvállalatát dr. Beck György, akit a Vodafone Group kért fel a Vodafone Magyarország Zrt. igazgatósága elnöki pozíciójának betöltésére – közölte ma a mobilszolgáltató.

„Amellett, hogy számomra elnökké választásom nagyon nagy megtiszteltetés, úgy érzem, hogy ez a munkatársaimmal közösen elért eredmények elismerése. Versenytársainkkal összehasonlítva jó eredményeket tudunk felmutatni, elégedetten hátradőlni azonban nincs okunk. A piaci átlagot meghaladó teljesítményre azért volt képes a Vodafone Magyarország, mert az ügyfelek számára vonzó új szolgáltatásokkal és a minőséget javító beruházásokkal válaszolt a globális pénzügyi válság, valamint a telített mobilpiaci helyzetből fakadó kihívásokra” – idézi a kinevezésről szóló közlemény Beck György szavait.

Dr. Beck Györgyöt 2007 januárjában nevezték ki a Vodafone Magyarország vezérigazgatójává. Az első időszakban a vállalat reorganizációja és imázsának megváltoztatása volt az elsődleges feladata. A nevéhez köthető a Huawei-együttműködés kialakítása, illetve a Vodafone pénzügyi szolgáltató központjának (Vodafone Operációs Központ Magyarország Zrt., VOCH) Magyarországra telepítése – e társaság pénzügyi, humánerőforrás-tevékenységet és a beszállítói kapcsolatok menedzseléséhez kötődő feladatokat végez az egész Vodafone Csoport számára. Beck vezetése alatt nyílt meg Miskolcon a Vodafone új regionális ügyfélszolgálati központja is, és a cég közleménye a vezető érdemeként említi azt is, hogy a Vodafone időben lépett a mobilinternetes piacon, így ebben a szegmensben sokkal nagyobb a piaci részesedést ért el, mint általában a mobiltávközlési piacon.

Azóta történt

Előzmények