Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz tokman6 #1004 üzenetére

    Vedd meg nyugodtan a 620S-t. Én pénteken vittem haza (nem biztos, hogy érdemes januárig várni, megy föl az ára!), és azóta más világ leülni a nappaliba. Az csak az egyik, hogy berendezési tárgynak is nagyon mutatós... :) Nagyon szép képe van, a 3D bitang (a felkonvertált nekem annyira nem jön be, de az eredeti 3D anyagok nagyon jók), és örülök a smart-nak is, mert vannak nagyon hasznos funkció, pl. MTV videótár (híradót visszanézheted), vagy youtube, ilyen-olyan prémiumtartalmak. Nekem T-s IPTV jön, azaz 720p szinte minden, de tervezek venni beltéri antennát a valós hd miatt. Tényleg van valami ajánlott, megbízható antenna 5k körül vagy az alatt? (A mindigtv honlapja szerint elég jó a jelerősség a lakásnál a beltérihez.)
    Úgyhogy LM620S mellett teszem le a voksom, plusz korábban írták, hogy a 615S firmaware-e el lett barmolva, ha azóta nem javították, tuti nem venném meg.

    ogi88: neked is javasolnám az LG 42LM620S-t, edge LED, full hd, és kapsz mellé 3D-t is, ráadásul megkapod 210k helyett 170-180-ért. A maradék a zsebedben marad. :K Nem mindegy!

    [ Szerkesztve ]

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák