Új hozzászólás Aktív témák

  • Dicker

    őstag

    Sziasztok!

    Nyári bezárólag szeretnék egy tv-t venni. 40 a minimum, 47 a plafon méretben, amit még elbír a szoba, és a nézési távolság.
    Viszont nem vagyok képben a jelenlegi kínálattal, és konkrét elképzelésem sincs a méreten kívül, még a plazma se lenne kizárva.
    Két Sony-t néztem a W805, és a W905, utóbbi már triluminos, amiről sok jót olvastam, de irreálisan drága a 46-os, az előző modellhez képest, amennyi felárat szerintem nem ér, bár ezt is megerősíthetné valaki.
    Amire használva van az általában usb, vagy bluray lejátszóról futtatott filmek. Nagyon ritkán nézek tv műsorokat. Illetve egy új konzolja is lesz a kölöknek születésnapjára, az is ezen lenne használva, főleg, ha a papa is rákap valami játékra. :))
    Elsődleges szempont lenne a minőségi kép, bár nem tudom most, hogy áll a színek minősége az új tv-knél, illetve a 3d-vel sem vagyok tisztában, az annyira nem is érdekel, de ennyi pénzért legyen az is élvezhető. Gondolom ilyen csatlakozókról már nem kell írni, az elég egységes. 300-nál többet nem adnék érte, valaki tudna tanácsokat adni?
    Na meg hallottam valamit a beltéri egység kiváltásáról is, valamiféle kártyás megoldással. Ez mindkét szolgáltatónál elérhető, ha igen, akkor hogyan lehet igényelni, megoldani?

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák