Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz HagaNRG #21640 üzenetére

    A Sony-hoz (828) csak annyit, (én is HD Ready plazmát cseréltem rá) hogy a képe bámulatos a betekintési szöge szar, a 3D jó, a hangja szar, kinézete remek, de a smart része egy fos. On the air semmivel nem lehet rá csatlakozni, csak egy buta távirányító alkalmazással sikerült egy droidos tabon. Állítólag a Sony telefonokkal kapcsolódik, de még egy szar billentyűzetet se fogad az USB porton, csak a BT-n egeret, cserébe semmi mást.
    Az alkalmazásai közül egyedül a Youtube ér valamit. Se spotify se deezer, se egy normális internet rádió. Van persze pár filmes alkalmazás de max az AXN ér valamit az meg ott a TV csomagban HD-ban, úgyhogy a Smart része nekem használhatatlan.
    Van persze Twitter, meg FB is, de csatlakoztatható keyboard nélkül? Meg akinek hat anyja van. Na meg van Skype is, csak épp a kamerát még külön 30e-ért meg szabad venni, különben használhatatlan, illetve csak hanghívásra jó, arra meg ott a telefon is, ha már otthon úgyis ott a WiFi kapcsolat.

    Hálózatról a média lejátszás felejtős, mert egy nagy katyvasz amit listáz, de legalább a PC felől rá lehet küldeni bármit. Mondjuk ez nekem nem annyira szempont, mert ott figyel a Dune lejátszó, ami még a BD Iso-t is simán lejátssza, csak jó lett volna ha egy sima film miatt nem kellett volna bekapcsolni.

    Egy szó mint száz, van egy tök jó 3D tévém amiben kifizettették velem a használhatatlan smart funkciókat. Ha a neten rendeltem volna szerintem visszavinném, mert kurvára bír idegesíteni, ha valami berendezésben ott van pár funkció és nem lehet használni csak mert semmilyen szabványoz nem passzol. Nagyot csalódtam a Sony-ban az biztos. Nem tudom a többi gyártó smart része és a hozzá csatlakoztathatóság (on the air) hogy funkciónál, és mondjuk egy hálózati tárolóról milyen vele kikeresni és lejátszani egy multimédiás valamit (kép zene film) de ebben a témában komolyan el tudnék beszélgetni a fejlesztő csapattal egy szakadék szélére állítva őket.

Új hozzászólás Aktív témák