Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz adodaniel #21767 üzenetére

    Nem felmérés alapján hanem az olvasottak alapján.A kérdezők zöme már 2-3 kinézett tipussal/linkkel jön a topicba illetve jobb alternatívákért.Sok esetben oda jut az ajánlás hogy ennyiért inkább plazma mert jobb a feketéje és stb.... Azt hogy esetleg miben gyengébb vagy milyen további anyagi vonzatai lehetnek valamint milyen "tudás" hiányzik belőle az lcd-hez képest hajlamosak a szőnyeg alá söpörni. Örülök annak hogy az lcd technológia hátrányairól szó esik és mindenki tisztában lehet azzal hogy mit vállal.Viszont az lenne a korrekt hozzáállás ha lcd-t az lcd-hez hasonlítgatnánk és nem körtét az almához.

    Azt kellene megérteni hogy sokan a pénztárcájuk alapján válsztanak és több évre tervezik (Pl:én is) a vásárlást ezért igyekeznek olyan tv-t válsztani amiben minél több "fícsőr" van mégha emiatt kis kompromisszumot kell kötni. Lehet hogy rosszul teszem,de engem például baromira nem izgat hogy a fekete nem lesz olyan sötét mint a tv kávája.

    Nem okoz örömöt hogy a plazma lassan kikopik a piacról,de itt ne arról kelljen olvasni hogy mennyire jó (amiben jó) az technológia.

    Részemről befejeztem,ne legyen vitatopic. :)

    [ Szerkesztve ]

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák