Új hozzászólás Aktív témák

  • Unteroff

    aktív tag

    Üdv!

    Szeretném kikérni az itteni topicban otthonosan mozgó fórumosok véleményét LED Tv vásárlás terén. Családom eldöntötte, szeretne venni egy új Tv-t, egy kis technikai upgrade kellene itthon, mivel van egy rakás tv, de mind jó öreg katódsugárcsöves :D . Ja, és akkor már néném is megkért, hogy nézzek neki is, hasonló Tv szerintem jó lenne.

    Sajnos, nem a legjobb árak vannak erre felé vidéken, illetve a családom nem nagyon akaródzik úgy venni, rendelni netről, hogy nem látja saját szemével, így a helyi tacskós és egyéb más elektronikai üzletek maradtak, esetleg megpróbálom meggyőzni, ha esetleg van egy jó alternatíva.

    No szóval, itt lapozgatom a mostani tacskós lapot, és hirdetnek egy Samsung 32H4500/4510 HD Smart LED-tv. Ez jónak néz ki, mármint a méretet néztem első sorban (egy max 52x85 cm-es hely kell neki, mert egy szekrénysorban van a mostani TV is, annak a helyére megy), meg elég sok funkciója van, pár egy párról nem tudok mit mondani, kell vagy felesleges.
    Esetleg egy LG alternatíva, a 32LB570B, de abban nincs Wifi, kell hozzá venni 7k-ért egy megfelelő eszközt.
    Sajnos, keretet nem tudok, de szerintem a család nem nagyon akaródzik 100k-nél többet kidobni.
    Illetve van itthon a mostani TV mellett egy Inviteles Set-Top-Box (HD-C63CX).
    Szeretném kérdezni, hogy ezzel a párosítással lehet-e neten böngészni, és filmeket is nézni netről. Összetudom-e kapcsolni szgéppel, laptoppal, és arról tv-ről böngészni a szgépről médiatartalmat.
    Illetve a TV-nek van Smart funkciója, de nem sokat okosodtam belőle, nem értem, mire jó(játszani, internet böngészés, arra ott a PC, okostelefon).
    Esetleg tartózkodjak az év végi szupermarketes ajánlatoktól, és inkább szaküzlet?

    Előre i köszönöm a válaszokat! :R

    Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius

Új hozzászólás Aktív témák