Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobor

    aktív tag

    Tegnap megvettem a csúcskirály Sony TV-t, kdl-50w829b
    a h6400-al volt versenyben, nem tudom az mennyivel lett volna rosszab vagy jobb csak a régihez tudom hasonlítani.(Samsung A656A).
    Első bekapcsoláskor visszasírtam a régit, de hát nincs beállítva ne aggódjunk. A gyáriból a mozi tűnt jónak csak itt nagyon homály a kép, egy kis állítgatás és már jó is. A színek itt elmennek ugye ezt nem tudom egyenként a menüből kikeverni vagy nem találom. A MF. számomra a normál módban teszi a dolgát a többi vagy túlsok vagy kevés vagy sötét a kép (amit nem is értek). Rengeteg beállítás van de ezek többsége csak nagyon finomhangolás szinte alig változik a kép ez kicsit fura. Fehéregyensúly na ez kiakasztott itt nem is ez van hanem a színek eltolásával lehet babrálni, ami egy LED TV-n elég gáz főleg, hogy a fehér az kékes.

    Összefoglalva kicsit többet vártam, főleg, hogy eltelt 6 év a két készülék között, úgy látom sem a MF nem lett jobb sőt nálam a másikon alacsonyon van aminek itt nincs megfelelője a true cinema van közel hozzá, de az sem megfelelő, valódi fehér egyensúlyt nem tudok állítani, a színek nem keverhetőek ki egyenként, az SD adások képe a régihez képest egyenesen pocsék.
    Ami jó a feketéje nagyon ott van,( ha lefekszem a kanapéra el is múlt, csak szemből szigorúan ülve) nagyobb, van DVB-C, a hangja nagyon szuper, de nagyjából ennyi.

    Persze még ismerkedünk a véleményem még javulhat, de nem számítok sok jóra. Nagyon úgy néz ki, hogy amibe energiát fektettek a csillogó menű rendszer(lassú), a smart(ami szerintem lassú), a 3D(ami nem érdekel).

    Ha tanács kellene, milyen TV-t vegyen valaki azt mondom semmilyet, utoljára amit TV-nek lehetett hívni az a GT60 volt.

    Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák